Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
04.03.2010 |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | Христо Порточанов влиза в УС на "Черноморец-Бургас"? Източник: Дарик радио 17:01 / 04.03.2010 Отпечатай Изпрати © BulPhoto Христо Порточанов може да заеме пост в управителния съвет на общински футболен клуб „Черноморец". За сензационния трансфер упорито се говори в Бургас. Представителите на общинската администрация в борда на директорите Георги Танев и Станимир Апостолов са подали своите оставки. Мощният строителен предприемач Танев заяви, че е взел сам решение да подаде оставката си и че ще се ангажира изцяло с възраждането на ДЮШ на ФК „Нефтохимик" Бургас. В момента из града постоянно се спрягат номинации на бъдещите членове в съвета на директорите, от които ще се изисква освен тежест сред обществеността в Бургас да притежават и авторитет сред футболните среди в страната. Името Христо Порточанов все повече се споменава като една от най-силните кандидатури за заемане на пост в УС на общинския клуб. Емблематичният футболен бос от известно време беше в състояние на доброволно отшелничество и отказваше абсолютно всякакви оферти за връщането си във футбола. Дори и опозицията на сегашното ръководство на БФС се надяваше той да оглави битката срещу Борислав Михайлов, но бургазлията отказа да се ангажира. В интерес на истината Христо Порточанов определи номинацията си за членство в ръководството на „Черноморец" като абсолютен слух. Въпреки че отношенията му с Митко Събев, който финансира „Черноморец", отдавна не са приятелски, все пак Порточанов изрази готовността си да поеме новата отговорност, ако получи такова предложение и ако му бъде гласувано това доверие от страна на общинския съвет. Мога да приема едно такова предложение, единствено за да гарантирам, че интересите на общината в клуба ще бъдат запазени. Все пак аз съм почетен гражданин на Бургас и съм готов да направя всичко за града си. Феновете могат да бъдат сигурни, че „Черноморец" ще има много по-големи успехи, ако стана част от управлението му - заяви Христо Порточанов. Помолен да коментира въпроса с оставките в общинския клуб кметът Димитър Николов сподели, че новите членове от квотата на общината в съвета на директорите ще бъдат посочени на събрание на акционерите и одобрени от Общинския съвет. Личното ми желание беше наши представители да бъдат зам. кметът по финансите Красимир Стойчев и шефката на спортния ни ресор Веселина Деведжиева, но законът не го позволява, затова смятам, че новите членове трябва да са сериозни хора с много голям авторитет, които да не се огъват пред нищо - заяви кметът. ======================================================================= Пускам темата, защото смятам, че ни касае пряко. Ако това стане факт, думите на Порточанов от 23.08.2009 година в Слънчев Бряг след мача с Равда са били отново една огромна лъжа! | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | сега остава и Лукоил да им стане спонсор и ще се гръмна! ГОСПОДИ САЖАЛИ МЕ,НЕ МИ ПРИЧИНЯВАЙ ТОВА !!!! | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | diesel написа ... сега остава и Лукоил да им стане спонсор и ще се гръмна! ГОСПОДИ САЖАЛИ МЕ,НЕ МИ ПРИЧИНЯВАЙ ТОВА !!!! Да не си фен на Порточанов? | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Нищо учудващо... Порточанката е най-големият интересчия и ветропоказател. Та нали точно той беше в основата на създаването на Черноморец 919, който се превърна в сегашния Урод. Освен това фигурата му, която хората свързват с големите успехи на НЕФТОХИМИК през 90-те би бил поредният перфектен ход в PR кампанията им... | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Предричам им максимум седмица разбирателство с Балъков преди да се изпокарат кой да кара влака. Лично аз се надявам това да стане факт. Имаше една приказка какво не може да се получи със стари курви... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Хубаво е, ако наистина Георги Танев е напуснал заради Нефтохимик! Но дали е така? | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Дошло е време разделно-тъкмо ще отсеем зърното от плявата.Така е по-добре-ще се види кой-кой е ! После да няма туй било-онуй било! Нашата работа става като априлското въстание-с черешови топове срещу оръдия на "Круп"....ама нищо...той "дядо Иван" идва-ще ги наврем на кучето в гъза | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | само дето скандирахме името на тоя ..... то бива бива да си алчен, ама да лъжеш някои които ти скандира името е доста курвенско | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Ами браво на Танев, че така е казал. Аз лично съм доволен от тази негова постъпка. Относно Порточанов е ясно, че е ветропоказател, но аз много дълбоко се съмнявам да изберат точно него. Би било смешно. Допреди няколко месеца се съдиха. Иначе готиното е, че възраждат ДЮШ при нас. И яко се говори за това. Очевидно е, че имат голямо желание да го направят. | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | Изглежда ми цялата работа невъзможна.Както се каза до вчера се съдиха и караха,от утре ще работят заедно.Ако Порточана падне толкова ниско ще загуби и не само уважението от нас феновете,но и своята чест | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|