Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
diesel
чт мар 04 2010, 18:41
Гост
sn написа ...

Хубаво е, ако наистина Георги Танев е напуснал заради Нефтохимик! Но дали е така?

Така е-след като си с Лукоил,няма как да си с Петрол :)Нашите са взели по 500 лв за победата.Лятото ще слагат седалки на сектора зад вратата,ще правим и сектор за гости.От август сме 80% в Б група,или в най-лошия случай-догодина.Ще ги смажем!
Най-отгоре
ZA
чт мар 04 2010, 18:42
Гост
ToNkaTaaa написа ...

Ако Порточана падне толкова ниско ще загуби и не само уважението от нас феновете,но и своята чест

То едно уважение, тя една чест...
Най-отгоре
Пламенски
чт мар 04 2010, 19:21
Гост
хахахаха! Нема такова движение .....и аз ,като останалите с малко надежда- евала на Танев, ако е бил искрен.

Най-отгоре
Elland
чт мар 04 2010, 19:22
Гост
diesel написа ...

sn написа ...

Хубаво е, ако наистина Георги Танев е напуснал заради Нефтохимик! Но дали е така?

Така е-след като си с Лукоил,няма как да си с Петрол :)Нашите са взели по 500 лв за победата.Лятото ще слагат седалки на сектора зад вратата,ще правим и сектор за гости.От август сме 80% в Б група,или в най-лошия случай-догодина.Ще ги смажем!

Та то има ли сектор зад вратата?Абе хубави ги приказваш,пък ако е рекла съдбата нека се сбъдне....
Най-отгоре
TojaRaSaN
чт мар 04 2010, 19:36
Гост
няма, но има място да се сложат още доста седалки...
Най-отгоре
geore82
чт мар 04 2010, 20:12
Гост
На мен ми се струва малко невероятно това за Порточана ... но не и невъзможно ... От цялата статия най -важно за нас е че вече има хора които ще се ангажират изцяло с нашата ДЮШ .
Най-отгоре
diesel
чт мар 04 2010, 20:13
Гост
Elland написа ...

diesel написа ...

sn написа ...

ИМАМ ВПРЕДВИД КЪДЕТО Е ДИГАТА

Та то има ли сектор зад вратата?Абе хубави ги приказваш,пък ако е рекла съдбата нека се сбъдне....

Най-отгоре
DENIS
чт мар 04 2010, 20:27
Гост
Предричам им максимум седмица разбирателство с Балъков преди да се изпокарат кой да кара влака.

МОЖЕ И ТОВА ДА Е ЦЕЛТА, ТОЙ ВЛИЗА ОТ КВОТАТА НА ОБЩИНАТА.
Е, НЕ ДА СЕ КАРА С БАЛЪКА, НО ПРИМЕРНО ДА Е ОПОЗИЦИЯ НА СЪБЕВ.
НО НЕ ВЯРВАМ НИКОЛОВ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТОЛКОВА РИСКОВАН ХОД. ПОРТОЧАНОВ Е ДОСТА КОМПРОМЕТИРАНО ИМЕ.
Най-отгоре
Arbeit macht frei
пт мар 05 2010, 12:51
Гост
ToNkaTaaa написа ...

Ако Порточана падне толкова ниско ще загуби и не само уважението от нас феновете,но и своята чест

Той ги е изгубил отдавна, лек ;)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF