Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
04.03.2010 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
diesel |
| ||
Гост | sn написа ... Хубаво е, ако наистина Георги Танев е напуснал заради Нефтохимик! Но дали е така? Така е-след като си с Лукоил,няма как да си с Петрол :)Нашите са взели по 500 лв за победата.Лятото ще слагат седалки на сектора зад вратата,ще правим и сектор за гости.От август сме 80% в Б група,или в най-лошия случай-догодина.Ще ги смажем! | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... Ако Порточана падне толкова ниско ще загуби и не само уважението от нас феновете,но и своята чест То едно уважение, тя една чест... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | хахахаха! Нема такова движение .....и аз ,като останалите с малко надежда- евала на Танев, ако е бил искрен. | ||
Най-отгоре | | ||
Elland |
| ||
Гост | diesel написа ... sn написа ... Хубаво е, ако наистина Георги Танев е напуснал заради Нефтохимик! Но дали е така? Така е-след като си с Лукоил,няма как да си с Петрол :)Нашите са взели по 500 лв за победата.Лятото ще слагат седалки на сектора зад вратата,ще правим и сектор за гости.От август сме 80% в Б група,или в най-лошия случай-догодина.Ще ги смажем! Та то има ли сектор зад вратата?Абе хубави ги приказваш,пък ако е рекла съдбата нека се сбъдне.... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | няма, но има място да се сложат още доста седалки... | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | На мен ми се струва малко невероятно това за Порточана ... но не и невъзможно ... От цялата статия най -важно за нас е че вече има хора които ще се ангажират изцяло с нашата ДЮШ . | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Elland написа ... diesel написа ... sn написа ... Хубаво е, ако наистина Георги Танев е напуснал заради Нефтохимик! Но дали е така? Така е-след като си с Лукоил,няма как да си с Петрол :)Нашите са взели по 500 лв за победата.Лятото ще слагат седалки на сектора зад вратата,ще правим и сектор за гости.От август сме 80% в Б група,или в най-лошия случай-догодина.Ще ги смажем! ИМАМ ВПРЕДВИД КЪДЕТО Е ДИГАТА Та то има ли сектор зад вратата?Абе хубави ги приказваш,пък ако е рекла съдбата нека се сбъдне.... | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | Предричам им максимум седмица разбирателство с Балъков преди да се изпокарат кой да кара влака. МОЖЕ И ТОВА ДА Е ЦЕЛТА, ТОЙ ВЛИЗА ОТ КВОТАТА НА ОБЩИНАТА. Е, НЕ ДА СЕ КАРА С БАЛЪКА, НО ПРИМЕРНО ДА Е ОПОЗИЦИЯ НА СЪБЕВ. НО НЕ ВЯРВАМ НИКОЛОВ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТОЛКОВА РИСКОВАН ХОД. ПОРТОЧАНОВ Е ДОСТА КОМПРОМЕТИРАНО ИМЕ. | ||
Най-отгоре | | ||
Arbeit macht frei |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... Ако Порточана падне толкова ниско ще загуби и не само уважението от нас феновете,но и своята чест Той ги е изгубил отдавна, лек ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|