| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| [преместен] Уволняват Балъков | ||
| Отиди на страница >> | |
|
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
| Автор | Отговор | ||
| haemorrhagE |
| ||
| Гост | -ВРЪЗКА- ся в един весник прочетох а и в нета има дали е варно ????? ...... незнам В весника пише че новият му псевдоним е "Красио Черния" ... хаах [ Редактирано пт мар 05 2010, 13:44 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Man-Utd |
| ||
| Гост | това е все едно да падне ядрена бомба в америка .. невъзможно е .. | ||
| Най-отгоре | | ||
| haemorrhagE |
| ||
| Гост | ами ? .. защо да лъжат пък и дядо гледал вика че по телевизията за казали ?????????? незнам и на мен ми е мега чудно ама .. ?? | ||
| Най-отгоре | | ||
| nasko |
| ||
| Гост | ЕДИН ДУШМАНИН ЗАМИНА.ИМА ОЩЕ.МАЧКАМЕ НАРЕД | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | Защо спамите раздела??????? Има си цели 1800 страници отделени на урода..... | ||
| Най-отгоре | | ||
| p650101 |
| ||
| Гост | ХАЙДЕ ВСИЧКИ МОЩНО-"МАЧКАЙ НАФТА !!!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta youth again |
| ||
| Гост | струва ми се ,че това е някаква нова врътка на Събев може да се опитва да си измие ръцете с Балъка ... имам лошо пречувствие :Х ершов май ще развали плановете на Събев хм.. [ Редактирано пт мар 05 2010, 17:16 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Man-Utd |
| ||
| Гост | няма врътка маняци сега шараните и да паднат балъка си остава ... щото примерно ще измисли нещо и другия мач победа и аиде сичко в оправено .. невъзможное балъков да си отиде .. | ||
| Най-отгоре | | ||
| TojaRaSaN |
| ||
| Гост | Красьо Черния!!! ahahahhhahhaah | ||
| Най-отгоре | | ||
| diesel |
| ||
| Гост | Тея от "Бургас 24" са ебахти и кавалския сайт. 5 пъти пиша коментар за уволнението на Балъков,и 5 пъти го трият.Че ми и спират достъпа,при това без да съм обиждал или псувал.Егати и тъпата шаранска медия.А бе тоя мангал недосегаем ли е ве??!! Мръсни пумияри !!!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница >> | |
|
|
|