Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът

<< Предишна тема | Следваща тема >>
стамболово - НЕФТОХИМИК БУРГАС 07.03.2010
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
diesel
нд мар 07 2010, 19:35
Гост
Б група-тая година !!! Нещо става,по-точно ще става.Не знам какво,но се говори че ще ни вкарат още тази година.
Най-отгоре
yorkshire
нд мар 07 2010, 19:49
Гост
ще има доста отказали се отбори от източната Б група \до момента 2\ така че ако сме 3-ти ... може да се случи нещо
Най-отгоре
TojaRaSaN
нд мар 07 2010, 19:51
Гост
90 набор е , за последно игра в дубъла на шарана, раздаваше го заклет шаран, ама явно не му се прибира на село и.... ;д
гледъл съм го 2-3 пъти не беше кои знае какво като беше в шарана
Най-отгоре
scarface
нд мар 07 2010, 19:52
Гост
а може ли да попитам освен нашата група още колко В Групи има и колко отбора трябва да влязат общо?
Най-отгоре
yorkshire
нд мар 07 2010, 19:59
Гост
от североизточна и югоизточна В влизат в източна Б 1-те а вторите играят бараж не знам само защо дават че от Б група изпадат 2 отбора
Най-отгоре
diesel
нд мар 07 2010, 20:04
Гост
yorkshire написа ...

от североизточна и югоизточна В влизат в източна Б 1-те а вторите играят бараж не знам само защо дават че от Б група изпадат 2 отбора

Защото влизат само първите. БАРАЖИ НЯМА ! Тази година влезе само Брестник Пд
Най-отгоре
TojaRaSaN
нд мар 07 2010, 20:29
Гост
изпадат само по 2 отбора от "Б" групите...
Най-отгоре
yorkshire
нд мар 07 2010, 20:34
Гост
diesel написа ...

yorkshire написа ...

Защото влизат само първите. БАРАЖИ НЯМА ! Тази година влезе само Брестник Пд

Да но ако вторият в източна Б спечели баража се отваря още едно място и ако ботев не започне от б група все някой ще трябва да влезе
Най-отгоре
Man-Utd
нд мар 07 2010, 20:40
Гост
вторите играят някакви баражи ...
групите са 2 източна и западна "б" изпадат общо 4 отбораи се качват общо 3 отбора така че ще има баражи
Най-отгоре
yorkshire
нд мар 07 2010, 20:49
Гост
лек има 4 В групи и се качват 4 отбора със сигурност , след това евентуално баражи
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF