Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
В А Ж Н О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | ммм, много яко.. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе вие рисувачите, що не се грумнете! Не ви ли стана ясно, че серете на метеното.... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | ще сера където си искам rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | особено на двора | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | дайте да напрйм шаблона както е по оригинал? как може да е написано на български този град е наш, и после на латиница - NAFTA?! :D | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | прав си по форумите дават да се драска само на кирилица ... ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... ще сера където си искам rfger:) Ми вместо да цапаш безплатно, що не вземеш да предложиш този формат да се появи върху фенски тениски например и да си ходиш из центъра. ИЛи анонимноста те величае. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | Пламенски написа ... nafta youth again написа ... ще сера където си искам rfger:) Ми вместо да цапаш безплатно, що не вземеш да предложиш този формат да се появи върху фенски тениски например и да си ходиш из центъра. ИЛи анонимноста те величае. между другото и това ни е идвало ,като идея ,но по нататък ;) | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | Пламенски написа ... nafta youth again написа ... ще сера където си искам rfger:) Ми вместо да цапаш безплатно, що не вземеш да предложиш този формат да се появи върху фенски тениски например и да си ходиш из центъра. ИЛи анонимноста те величае. Ей чичак ай като си много отворен вземи свърши нещо е мрънкалник... Само искате, но нищо не давате... После като направим нещо и веднага мърмориш... Бахти маняка... funktool написа ... дайте да напрйм шаблона както е по оригинал? как може да е написано на български този град е наш, и после на латиница - NAFTA?! :D Ей го поредния само с предложенията... Ми направи го е... Какво те ебе как е написано е... Нали хората го схващат.. В тоя град няма само хамсии и цаци, е лице... [ Редактирано вт май 11 2010, 14:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | dae написа ... Пламенски написа ... nafta youth again написа ... ще сера където си искам rfger:) Ми вместо да цапаш безплатно, що не вземеш да предложиш този формат да се появи върху фенски тениски например и да си ходиш из центъра. ИЛи анонимноста те величае. Ей чичак ай като си много отворен вземи свърши нещо е мрънкалник... Само искате, но нищо не давате... После като направим нещо и веднага мърмориш... Бахти маняка... funktool написа ... дайте да напрйм шаблона както е по оригинал? как може да е написано на български този град е наш, и после на латиница - NAFTA?! :D Ей го поредния само с предложенията... Ми направи го е... Какво те ебе как е написано е... Нали хората го схващат.. В тоя град няма само хамсии и цаци, е лице... Въййййй стига е! Напрао ма сцепи........ [ Редактирано вт май 11 2010, 14:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|