Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове

<< Предишна тема | Следваща тема >>
В А Ж Н О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
TojaRaSaN
пн май 10 2010, 22:41
Гост
ммм, много яко..
Най-отгоре
Пламенски
вт май 11 2010, 07:07
Гост
Абе вие рисувачите, що не се грумнете! Не ви ли стана ясно, че серете на метеното....
Най-отгоре
nafta youth again
вт май 11 2010, 09:31
Гост
ще сера където си искам rfger:)
Най-отгоре
kiko
вт май 11 2010, 10:17
Гост
особено на двора
Най-отгоре
funktool
вт май 11 2010, 11:57
Гост
дайте да напрйм шаблона както е по оригинал? как може да е написано на български този град е наш, и после на латиница - NAFTA?! :D
Най-отгоре
nafta youth again
вт май 11 2010, 12:12
Гост
прав си по форумите дават да се драска само на кирилица ... ssad:
Най-отгоре
Пламенски
вт май 11 2010, 12:20
Гост
nafta youth again написа ...

Ми вместо да цапаш безплатно, що не вземеш да предложиш този формат да се появи върху фенски тениски например и да си ходиш из центъра. ИЛи анонимноста те величае.
Най-отгоре
nafta youth again
вт май 11 2010, 12:50
Гост
Пламенски написа ...

Ми вместо да цапаш безплатно, що не вземеш да предложиш този формат да се появи върху фенски тениски например и да си ходиш из центъра. ИЛи анонимноста те величае.

между другото и това ни е идвало ,като идея ,но по нататък ;)
Най-отгоре
dae
вт май 11 2010, 13:45
Гост
Пламенски написа ...

Ей чичак ай като си много отворен вземи свърши нещо е мрънкалник... Само искате, но нищо не давате... После като направим нещо и веднага мърмориш... Бахти маняка...

funktool написа ...

дайте да напрйм шаблона както е по оригинал? как може да е написано на български този град е наш, и после на латиница - NAFTA?! :D

Ей го поредния само с предложенията... Ми направи го е... Какво те ебе как е написано е... Нали хората го схващат.. В тоя град няма само хамсии и цаци, е лице...

[ Редактирано вт май 11 2010, 14:03 ]
Най-отгоре
Пламенски
вт май 11 2010, 14:38
Гост
dae написа ...

Пламенски написа ...

Ей чичак ай като си много отворен вземи свърши нещо е мрънкалник... Само искате, но нищо не давате... После като направим нещо и веднага мърмориш... Бахти маняка...

funktool написа ...

Ей го поредния само с предложенията... Ми направи го е... Какво те ебе как е написано е... Нали хората го схващат.. В тоя град няма само хамсии и цаци, е лице...

Въййййй стига е! Напрао ма сцепи........

[ Редактирано вт май 11 2010, 14:39 ]
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF