Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
В А Ж Н О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Чичака rulzzzz! | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Леки раоти пак.... | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | @dae- абе лек, млъкни моля те, че дразниш. предложил съм го, защото имам опит в правенето на шаблони и рисуване на графити с добри спрейове. като се вземе качествен флакон, няма да има такъв теч както го има на снимката, ще стане точно без да е размазано, а за шрифта за мен е много тъпо да се напише половината на латиница, другото на кирилица. нека скрю да пусне снимка на нашия шаблон, който направихме днес ръчно... доста по-голям от другия и без никакъв теч, щото драскахме с флакон Монтана... вземете го напредвид това другия път... струват с 4 лв повече, но са 10 пъти по-качествени ;) шаблона ви като гледам е и хартиен и много малък... ще видите и нашия, както и още 2-3 модела очаквайте за шаблон... @нафта ют- тва с форума и кирилицата няква тънка ирония ли кво? :D споко, не само във форума, ами и на живо напрайме шаблони :D [ Редактирано ср май 12 2010, 01:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | funktool написа ... @dae- абе лек, млъкни моля те, че дразниш. предложил съм го, защото имам опит в правенето на шаблони и рисуване на графити с добри спрейове. като се вземе качествен флакон, няма да има такъв теч както го има на снимката, ще стане точно без да е размазано, а за шрифта за мен е много тъпо да се напише половината на латиница, другото на кирилица. нека скрю да пусне снимка на нашия шаблон, който направихме днес ръчно... доста по-голям от другия и без никакъв теч, щото драскахме с флакон Монтана... вземете го напредвид това другия път... струват с 4 лв повече, но са 10 пъти по-качествени ;) шаблона ви като гледам е и хартиен и много малък... ще видите и нашия, както и още 2-3 модела очаквайте за шаблон... @нафта ют- тва с форума и кирилицата няква тънка ирония ли кво? :D споко, не само във форума, ами и на живо напрайме шаблони :D знаем за монтаната обаче е криза ... колкото толкоз ... поне сега се раздвижихте да се докажете ,че сте по-добри значи все пак сме постигнали нещо :) | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | funktool написа ... @dae- абе лек, млъкни моля те, че дразниш. предложил съм го, защото имам опит в правенето на шаблони и рисуване на графити с добри спрейове. като се вземе качествен флакон, няма да има такъв теч както го има на снимката, ще стане точно без да е размазано, а за шрифта за мен е много тъпо да се напише половината на латиница, другото на кирилица. нека скрю да пусне снимка на нашия шаблон, който направихме днес ръчно... доста по-голям от другия и без никакъв теч, щото драскахме с флакон Монтана... вземете го напредвид това другия път... струват с 4 лв повече, но са 10 пъти по-качествени ;) шаблона ви като гледам е и хартиен и много малък... ще видите и нашия, както и още 2-3 модела очаквайте за шаблон... @нафта ют- тва с форума и кирилицата няква тънка ирония ли кво? :D споко, не само във форума, ами и на живо напрайме шаблони :D Предложил си кура ми... Шаблона не съм го правил аз, но е на хартия за рентгенова снимка и достатъчно голям... Като ми плати някой за спрей, шаблон и труд имате право да мрънкате и да критикувате... До тогава можете само да ми лижете ... Сърдити чички... | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | dae написа ... funktool написа ... @dae- абе лек, млъкни моля те, че дразниш. предложил съм го, защото имам опит в правенето на шаблони и рисуване на графити с добри спрейове. като се вземе качествен флакон, няма да има такъв теч както го има на снимката, ще стане точно без да е размазано, а за шрифта за мен е много тъпо да се напише половината на латиница, другото на кирилица. нека скрю да пусне снимка на нашия шаблон, който направихме днес ръчно... доста по-голям от другия и без никакъв теч, щото драскахме с флакон Монтана... вземете го напредвид това другия път... струват с 4 лв повече, но са 10 пъти по-качествени ;) шаблона ви като гледам е и хартиен и много малък... ще видите и нашия, както и още 2-3 модела очаквайте за шаблон... @нафта ют- тва с форума и кирилицата няква тънка ирония ли кво? :D споко, не само във форума, ами и на живо напрайме шаблони :D Предложил си кура ми... Шаблона не съм го правил аз, но е на хартия за рентгенова снимка и достатъчно голям... Като ми плати някой за спрей, шаблон и труд имате право да мрънкате и да критикувате... До тогава можете само да ми лижете ... Сърдити чички... чакай бе ей маняк, никой не критикува труда на другите, ясно ли ти е? мен ми стига, че е за нафтата. тва са някви забележки, които отправям, за да го направите следващия път по-добре, капиш? а и на теб ти е много отворена устата да еба майка му... кво ще лижем? :D и ква чичка?! обърка ме с чичка.. успокой топката ;) @ нафта ют - братле никой не цени да показва, че е по-добър ;) поне в моя случай е така, грешно си го приел :) но си прав - постигнахме нещо... | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Самооо Локоо Пловдиив ееедиин е на светаа але алее саааамо локо еее | ||
Най-отгоре | | ||
nafta hools |
| ||
Гост | Dresta написа ... Самооо Локоо Пловдиив ееедиин е на светаа але алее саааамо локо еее смерт 5y5yh:) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Пийте по една ракия да ви мине ... | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTA`HOOLIGANS |
| ||
Гост | dae написа ... funktool написа ... @dae- абе лек, млъкни моля те, че дразниш. предложил съм го, защото имам опит в правенето на шаблони и рисуване на графити с добри спрейове. като се вземе качествен флакон, няма да има такъв теч както го има на снимката, ще стане точно без да е размазано, а за шрифта за мен е много тъпо да се напише половината на латиница, другото на кирилица. нека скрю да пусне снимка на нашия шаблон, който направихме днес ръчно... доста по-голям от другия и без никакъв теч, щото драскахме с флакон Монтана... вземете го напредвид това другия път... струват с 4 лв повече, но са 10 пъти по-качествени ;) шаблона ви като гледам е и хартиен и много малък... ще видите и нашия, както и още 2-3 модела очаквайте за шаблон... @нафта ют- тва с форума и кирилицата няква тънка ирония ли кво? :D споко, не само във форума, ами и на живо напрайме шаблони :D Предложил си кура ми... Шаблона не съм го правил аз, но е на хартия за рентгенова снимка и достатъчно голям... Като ми плати някой за спрей, шаблон и труд имате право да мрънкате и да критикувате... До тогава можете само да ми лижете ... Сърдити чички... Аве ей маняк .... Я се успокой малко , че да не посърнеш .... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|