Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
В А Ж Н О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Стилизирано трябва да е според мен | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | Мога да сложа различен надпис... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | не че нещо но не може ли да е нещо по простичко от сорта на <N> плюс още няква идея там... или нещо такова | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | тва разбива стихо !!!!!! много добро .. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Момчета, идеята е да е нещо изчистено и приятно за окото, нещо което лесно може да се илюстрира дори и на ръка, нещо което ще бъде слагано на знамената на фен-клуба. Няма смисъл от такива "произвидения на изкуството", за които ти трябва известно време да се разбере какво е. За мене всичко модели досега за идеално примерно за wаllpaper-и но не и за знак, герб или както искате го наречете на нашия фен-клуб! Сигорен съм, че можем да измислим нещо яко, няма смисъл да отваряме учебниците по фотошоп и да мислим сложни неща! УСПЕХ :) | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Задължително трябва да присъства буквичката <N>-това е нашият символ по който се познаваме-никъде другаде не се използва тази "пречупена" буква | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Eто ви нещод ето да отговаря на всички условия ;) 1 . има <Н> 2. Клуб на превържаниците 3. Лесно за рисуване 4 нз Ако искате мога да ви дам проекта в ФОТОШОП.. незнам кажете мнения :)) пп : даже според мен е подходяш и за знаме ?? .. :) [ Редактирано вт мар 23 2010, 19:21 ] | ||
Най-отгоре | | ||
skr |
| ||
Гост | за знаме е супер, но за лого не ме кефи много... не виждам и целта да го има това клуб на привържениците или какъвто и да е надпис... според мен логото от хийдъра горе е супер, само N става < N > и сме готови.. [ Редактирано вт мар 23 2010, 19:39 ] | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Аз правих хиидъра (:П ) ето ви логото да го имате ::) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | вечерта и аз ще изкоча с предложение :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|