Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Естествено никой не го ебе мача с гигант |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
tanev |
| ||
Гост | не виждам тема или някой да се интересува от този мач.така че и аз ще изчакам да играем с левски или цска за да почна да се интересувам от нафтата.тогава всички стават големи фенове. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | мача е в сряда едва ли някой ще има възможност да пътува до Съединение при положение, че всички са на работа или училище а иначе нени е безинтересен този мач | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | tanev написа ... не виждам тема или някой да се интересува от този мач.така че и аз ще изчакам да играем с левски или цска за да почна да се интересувам от нафтата.тогава всички стават големи фенове. чакай си пич, след има няма 10-15 години може да се паднем за купата някой път с лецки или цецка другия ти вариант-има едно недоразумение което ще цъка с лескито тези дни, ще те приемат с отворени обятия | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | Ако ми намериш превоз съм там! | ||
Най-отгоре | | ||
skr |
| ||
Гост | tanev написа ... не виждам тема или някой да се интересува от този мач.така че и аз ще изчакам да играем с левски или цска за да почна да се интересувам от нафтата.тогава всички стават големи фенове. -ВРЪЗКА- ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | ски ски ...как се скара.... | ||
Най-отгоре | | ||
|