Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ДАРИК РАДИО |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
todorov80 |
| ||
Гост | ПЕТЪК ОТ 8;30 ДО 10:00 НА 104.5 FМ ТЕМА НЕФТОХИМИК - ЧЕРНОМОРЕЦ С ВОДЕЩИ ВЕСЕЛИН МАКСИМОВ И КРАСИМИР КАЛУДОВ ЩЕ ИМА ЕФИРЕН ТЕЛЕФОН 811 333 НЕКА СЕ РАЗБЕРЕ КОИ Е ОТБОРА НА БУРГАС | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | ако не ми опраят телефона до петък ше ги изнасиля тея от мтел!! | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Това само за бургаското радио ли е? | ||
Най-отгоре | | ||
todorov80 |
| ||
Гост | ДА | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Някой ще може ли да го запише? | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Могат да се изпращат коментари и по facebook. Профилът се казва svedska masa. А предаването ще го има на запис в сайта dariknews, в раздел Бургас. | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | запишете го с саунд рекордер или с др програма моля !! | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | Хванах последните 30 минути на тва предаване по дарик ама то нищо конкренто несе говори водещите са пълни простаци а прес цялото време се обаждаха само некви тъпи шарани дето незнаеха къде се намират говореха как трябва да играем на един стадион един пък изръси че нафтата били измислен отбор щото ако нефтозавода го нямало нямало е да има нафта ае само некви глупости като цяло супер тъпо предаване.... [ Редактирано пт мар 26 2010, 09:57 ] | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | не знам ама историята за хортензия и втрещения стамат накрая някой ако я е записал да ми пише на лично et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | На мен ми хареса сибирската песничка. Водещите не казаха нищо, а оставиха 3-4 да говорят по телефонита. Беше по-интересно да слушам радиото, от колкото да слушам в час. Имах мерак да го запиша, ама нямаше как. Единия шаран каза, че единственото нещо, което са направили Нафтата е да закрият Атлетик Бургас. Изтъкна, че твърде много им се подиграваме за взетия от Вихър Айтос лиценз... [ Редактирано пт мар 26 2010, 12:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|