Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
PETRUCCIANI
пт мар 26 2010, 10:34
Гост
Нефтохимик прави турнир за журналисти
Четвъртък, 25 Март 2010 16:05
Е-мейл Печат ПДФ
futbolna-topka

Ръководството на ФК Нефтохимик 1986 организира в събота /27.03/ от 9:00 на стадион “Червено знаме”, кв. Долно Езерово Футболен турнир за журналисти. Участие са заявили 4 отбора журналисти от редакциите на в. Черноморски фар, Труд и 24 часа, телевизия Скат. На всички отбори ще бъдат раздадени екипи, специално поръчани от клуба за провеждането на турнира.

На финала към 13:00 след срещата за излъчване на отбор победител и неговото награждаване има организирано барбекю с безплатна бира и безалкохолни напитки от спонсорите на мериприятието Каменица и Пепси.

Това е първият от серията тематични турнири, които ще се организират от ФК Нефтохимик и собственка и основен спонсор строителна компания Евробилдинг Инженеринг ООД. Следващият турнир е насрочен за 10 Април и е за служителите на ЛУКОЙЛ. Ще се организират и турнири за гражданите на гр. Бургас, за служителите от различни държавни учреждения като Полиция, учители, лекари. Част от мероприятията ще се организират със съдействието и под патронажа на Община Бургас. Амбицията на Пъководството на ФК Нефтохимик 1986 е тези футболни турнири да станат традиционни и да се провеждат 2 пъти в годината.
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
PETRUCCIANI
пт мар 26 2010, 10:36
Гост
todorov80 написа ...

ЗНАЧИ ЩЕ ИМА ОБЩО 7 ТУРНИРА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ КЛБА ЗА ЖУРНАЛИСТИ ПОЛИЦАИ ЛЕКАРИ .......И ФЕНОВЕ ТОГАВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕМ ВСИЧКИ ОТ ЗЕЛЕНАТА ЛИГА ВСИ1КИ ЩЕ БЪДАТ С ЦЕЛ ПОПУЛИЗИРАНЕ НА КЛУБА И ФУТБОЛА В ГРАДАНИ

Кога мятат да е фенският турнир? И само за зелени фенове ли ще е?
Най-отгоре
GF youths
пт мар 26 2010, 10:37
Гост
Похвално, похвално!
Най-отгоре
strannika
пт мар 26 2010, 11:54
Гост
PETRUCCIANI написа ...

todorov80 написа ...

ЗНАЧИ ЩЕ ИМА ОБЩО 7 ТУРНИРА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ КЛБА ЗА ЖУРНАЛИСТИ ПОЛИЦАИ ЛЕКАРИ .......И ФЕНОВЕ ТОГАВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕМ ВСИЧКИ ОТ ЗЕЛЕНАТА ЛИГА ВСИ1КИ ЩЕ БЪДАТ С ЦЕЛ ПОПУЛИЗИРАНЕ НА КЛУБА И ФУТБОЛА В ГРАДАНИ

Кога мятат да е фенският турнир? И само за зелени фенове ли ще е?

искаме шараниии :D
Най-отгоре
tanev
пт мар 26 2010, 14:22
Гост
Аз викам да играем : феновете vs ушевс .Ще е яко дерби с много червени картони.
Най-отгоре
tanev
пт мар 26 2010, 15:34
Гост
Аз като гледам за сега желаещите са 3-4.А никой не казва по колко човека ще е 1 отбор.още повече че трябва да има с кой да се играе и най-важното кой да гледа всепак,нали за пропаганда говорим.
Най-отгоре
Man-Utd
пт мар 26 2010, 18:37
Гост
желаещи много има просто не са вав форума тука ..
това да ни е проблема хората които ще играят .. :)
Най-отгоре
MuTHu4aP
вт апр 13 2010, 18:05
Гост
пиша тук да не отварям нова тема ... как да се бяхме събрали примерно днеска 150 мазута в клетката... сливен няма агитка .. и да пеем 90 минути .. никои неможе да ни каже нищо като сме там...на някои техен следваш мач ако искате да направиме тая шема...
Най-отгоре
strannika
вт апр 13 2010, 20:39
Гост
MuTHu4aP написа ...

пиша тук да не отварям нова тема ... как да се бяхме събрали примерно днеска 150 мазута в клетката... сливен няма агитка .. и да пеем 90 минути .. никои неможе да ни каже нищо като сме там...на някои техен следваш мач ако искате да направиме тая шема...

раздвоен съм иска ми се ама пък сао да им прайм бройка...
Най-отгоре
geore82
вт апр 13 2010, 20:53
Гост
strannika написа ...

MuTHu4aP написа ...

раздвоен съм иска ми се ама пък сао да им прайм бройка...

бройката вече не е от значение важна е инициятивата .... в никакъв случай обаче не трябва да оставаме пасивни ... !!!!1
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF