Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
poznainai
пт мар 26 2010, 08:43
Гост
На 03.04. поредната подигравка с Бургазлии 10то открива на стадиона опит за унищоÿване на Нефтохимик няколко милиона ишарчени ...Боико Борисов и още министри на откриването и ако това не е озаконяване на мафията на Субев,Балуков и компания аз сум негур с кудрева коса.Предлагам да се организира протест срещу тази подигравка поводи колкото искаш входа е свободен официялни гости и juрналисти които ще отразят сабитието колкото искаш !!!
Най-отгоре
poznainai
пт мар 26 2010, 08:45
Гост
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 09:02
Гост
може да се измисли нещо, защото ще има много журналисти
Най-отгоре
poznainai
пт мар 26 2010, 09:11
Гост
Аз сум го измислил вече един такув протест ако питаш мен е задулжителен имам няколко вупроса кум господин Борисов отделно ако пресуства на това откриване си заслуÿва и златен скункс !!!
Най-отгоре
drebniabs
пт мар 26 2010, 10:07
Гост
Да и ас съм съгласен наистина трябва дасе направи един протест всепак тва сие нашият стадион колко пъти щего откриват.А доколкото разбрах сега от дарик ще присъстват много важни клечки.Боико Борисов, Стефка Костадинова,Борислав Михаилов,Ще има и други национали от славният отбор на 94 ае всички ще са там точно сега е момента да направим един голям протест ама работата наистина трябва да е сериозна и доста сериозно организирана...
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 10:09
Гост
идеята е за абсолютно МИРЕН протест, който си мисли за някви негативни неща да не идва :)
всичко ще е супер културно и възпитано!
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 10:15
Гост
ами не е нужно кой знае колко грижи, стига да сме сериозни всичко е лесно, но пак казвам хора отиващи с идея ДА СЕ СБИЯТ с някой или да псуват да не идват изобщо. трябва да видят, че сме възпитани и културни, и да обясняват и те културно. Без викове ушев мушев, шарани марани елате. тях няма да им обръщаме внимание, отиваме и ще имаме подкрепа не само от феновете, ами и от още 1 място надявам се и ще видите кое!
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 10:18
Гост
ОТНОВО КАЗВАМ, АКО ЩЕ ПРАВИМ НЕЩО ТАКОВА, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА И 1 ПСУВНЯ! ВЕДНАГА ЩЕ НИ РАЗКАРАТ ЧЕНГЕТАТА, АКО ВИДЯТ ПРИЗНАК НА АГРЕСИЯ! НИКАКВИ ПСУВНИ И ОБИДИ, ЩЕ ИСКАМЕ РАЗУМЕН ОТГОВОР ОТ ВСИЧКИ ТАМ!
Най-отгоре
nafta youth again
пт мар 26 2010, 10:30
Гост
аз от доста време се опитвам да вкарам такова предложение за протест... но нищо..имаше няколко опита но без успех и слаба организация....ако ще правим нещо аз съм ЗА....само трбва да внимаваме какво викаме какво пишем по транспаранти и прочие... за да не вземе да цъфне някоя платена статия която да опорочи всичко... сиреч да не си вкараме автогол от сорта на Феновте на Нефтохимик покрепиха Черноморец...
Най-отгоре
Neftohimik Burgas
пт мар 26 2010, 10:37
Гост
На коя дата ще идва бате Бойко ?
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System