Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
funktool
пт мар 26 2010, 10:46
Гост
пак казвам никакви нинджи, хулигански чупки и такива неща. дори и шараните да провокират и да ни обиждат не тряя да им се обръща внимание, щото ще си набием мега автогол и ще приберат всички ако стане нещо. въпроса е дали сте достатъчно умни да разберете, че събев ще използва това за да провокира агресията. ЗА ТОВА НЕ ТРЯБВА НИЩО ДА СЕ ПРАВИ ДОРИ ДА ДОЙДЕ ШАРАНА ДА ТЕ ПСУВА В ЛИЦЕТО. Те боя са си го изяли вече за 10 години напред, не трябва да има панаири, най-малко с тях.

Другото, което е добре да се измисли - да извикаме някой от ветераните на Нефтохимик, мисля че веднага ще се съгласят, мисля че Живко е връзката с тях.
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 10:50
Гост
Значи не искам да обиждам никой, но дори се замислям дали аз да ходя, предпочитам да отидат по-големи и зрели хора като Живко, Андрей и тн.
За ''крайните'' мисля, че няма място на този протест, защото ще отвърнат на провокациите и ще стане миш маш!
Най-отгоре
nafta youth again
пт мар 26 2010, 10:58
Гост
ами... аз съм навит ама шараните мн слабо да дойдат да ни викат в лицето :)... те си знаят ко ще им се случи и няма да посмеят просто.... не казвам че аз отивам се цел някаква провокация... фънктуул е прав достатъчно е да покажем позиция и най малкото ако може да се исипем повече от тях ...малко да напомним за себе си ;)
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 11:09
Гост
ами човек честно казано, по-добре да има 30 човека, а не да сме чак повече от тях, щото не искам да стават панаири, 1 на 100 да има с такава нагласа и ще се осере работата
Най-отгоре
boss
пт мар 26 2010, 11:10
Гост
мисля че в неделя на мача е добре да говорим за това и да се организираме ....
Най-отгоре
GF youths
пт мар 26 2010, 11:13
Гост
Бройката в случая не е от решаващо значение!! Важно е качеството!! Най-добре е да отидат само ГОЛЕМИТЕ, а ние имаме достатъчно големи и зрели фенове, на които ще се обърне повече внимание, отколкото на малките. И себе си причислявам към малките.
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 11:16
Гост
да и аз няма да отида ако трябва, по-добре да има само големи фенове и ветераните на отбора! А под ''големите'' нямаме предвид крайните ултраси! по-добре без тях, защото ще се провали протеста иначе :( нищо лично
Най-отгоре
boss
пт мар 26 2010, 11:16
Гост
малки , големи , колкото повече - толкова повече !!!!
Най-отгоре
boss
пт мар 26 2010, 11:19
Гост
нз вие как ги мислите нещатата ама предлагам да измислим някам трансперант(само силни думи) да се саберем много хора да отидем на стадиона да го разпънем да не оставим сотаджиите да ни го земат и тва е .....
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 11:23
Гост
аве лек в момента правиш точно това, което не искаме!
не знам аман от малоумни изказвания честно! до сега писах, че не искаме никви конфронтации нито с полиция, нито със СОТ, нито с фенове, ти си ми тръгнал да пишеш няма да им го оставим да ни го вземат, което е равно на това че ще се съпротивляваш и биеш! малоумна работа, ако ще е така няма да има нищо и това е! видяхте предния ви протест какъв беше, за това не искаме да се повтаря това отново! никакви обидни думи по трансперантите, защото ние ще ги мислим, а не ти :)
и по-добре по-малко, но качествени, отколкото много и смешни ;)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System