Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
МАФИЯ!!! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
green_boy84 |
| ||
Гост | момчета някой беше споменал за поразии и идея ако някои от по краините отидот на въпросния мач на урода и с да хврлят някой друга бомба да има наказание за урода и да се стреснат семкаджиите .. като цяло иначе днес ще е пълен стадиона колкото и да не ми се иска.. и аз получих много предлжения и съм мн разочарован колко народ е надъхан за мача. Само Нафта | ||
Най-отгоре | | ||
tanev |
| ||
Гост | ВСИЧКИ СА ОВЦЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕ,АДСКИТЕ ОВЦЕ,КАТО ЧУЯТ ЛЕВСКИ И ОТИВАТ ДА ГЛЕДАТ МАЙКА ИМ ДА ЕБА,КОЙТО ОТИДЕ НА МАЧА ЗНАЧИ Е ЧАСТ ОТ МАСИТЕ,А МАСИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ДЕГРАДИРАЛАТА ПРОСЛОЙКА ЗАРАДИ КОЯТО ВСЯКА НАЦИЯ СТРАДА.EIN VOLK EIN REICH | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Май ще стане така, че трябва да измислим някаква парична стимулация за феновете на Нафтата... да се въздържат да отидат на мача на шараните ;| тъжно е | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | аз съм си в нас и не ма ебе! | ||
Най-отгоре | | ||
The_Olimpic |
| ||
Гост | Кур за шарана. Дано да стане някаква мизерия и мачът да бъде прекратен. :D | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy84 |
| ||
Гост | аз искам бомби да има, ексцесии мазно подпиране на говедата и да ги бият с много .. к.р за шарана! | ||
Най-отгоре | | ||
val4ev |
| ||
Гост | За кво са ви ексцесии, само да има да се оправдават с нещо после ли? Да си падат там по устав мирно и кротко и да сънуват пак някой ден да напълнят стадиона толкова... То тяхната работа и тя е - три дена иху и после - тихо... | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Само да се отбележи - за първи път у нас не просто има обявен свободен вход, а са напечатани билети, осигурено е разпространението им по заводи и трудови колективи, видях, че са раздадени безплатни знаменца, свирки... Излиза, че Ч-ц си е платил за всеки посетил мача. Да не отваряме тема за осигурените скъпи гости и томбола, която по обясними причини започва след края на мача. Явно това е начина. Иначе за пореден път се потвърждава, че "на аванта и керемиди ядем". Не знам как още не са се усетили от филхармонията да раздават безплатни билети, тогава със сигурност ще си напълнят залата, нищо че 90% от зрителите няма да различават фагот от контрабас. Проблема е само, че във филхармонията няма общински пари за прахосване и имоти за грабене. Но пък, не е лошо до се проучи с какъв статут е сградата им. Току-виж и те почнали да градят едни планове за развитие, които струват милиони на гражданите на Бургас. [ Редактирано сб апр 03 2010, 23:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... всички полудяха...за кво ги обсъждате тес нещастници да умират...аз лично мисля да им забия неска един Х в еврото и евентуално да ги гледам по телевизията ...ама да стъпя на Лазур много слабо...бахти нещастието...нямаме място на този мач ;) Да почерпиш :) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | ALIVE написа ... nafta youth again написа ... всички полудяха...за кво ги обсъждате тес нещастници да умират...аз лично мисля да им забия неска един Х в еврото и евентуално да ги гледам по телевизията ...ама да стъпя на Лазур много слабо...бахти нещастието...нямаме място на този мач ;) Да почерпиш :) голяма драма... нхлуха едни други мисли в главата ми точно преди да ги играя и накрая... пак шнур ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|