Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
strannika
пт мар 26 2010, 12:00
Гост
надъхан съм да стоя мирно ама на коя дата ще да е тва нещо
Най-отгоре
spudz
пт мар 26 2010, 12:52
Гост
И аз съм съгласен.
Датата ако не се лъжа е 03.04.10г.

[ Редактирано пт мар 26 2010, 12:57 ]
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 13:18
Гост
ама вие не четете ми се струва......................................
Най-отгоре
skr
пт мар 26 2010, 13:23
Гост
аз на този стадион, докато е в такъв вид, няма да стъпя! не знам как ги мислите нещата, ама според мен не трябва да им се обръща внимание на шараните... енергията и средствата нужни за негативна кампания на мача в събота, могат да отидат за нещо положително и ефекта ще е много по-голям...
говоря за включване в пролетното почистване на града, боядисване на детски площадки и пейки в морската, огради на училища...
не знам дали имаме нужда от почерняне на вече достатъчно черния ни имидж като фенове... трябва да покажем на хората, че не сме безмозъчни зверове и освен че можем да чупим, можем и да градим...
поне аз така ги виждам нещатата?!
Най-отгоре
strannika
пт мар 26 2010, 13:48
Гост
funktool написа ...

ама вие не четете ми се струва......................................

кво не четем е брато?????
Най-отгоре
poznainai
пт мар 26 2010, 14:10
Гост
Ha )304 subota ot 19:30
Най-отгоре
poznainai
пт мар 26 2010, 14:30
Гост
Идеята е да изразим гражданското си мнение не само като фенове а и като будни и нормално мислещи хора затова искаме протеста да е мирен всеки да си доведе приятелката децата жената.Трябват трансперанти с натписи от рода на:"г-н Борисов вие за кои сте за народа или за мафията?" или пук "Нефтохимик това е Бургас","г-н Николов до кога ще малчите?" "Всяка ÿба да си знае гиола!!!" без обиди интелигентно европеиската и васпитаната за да разберат че на нас наистина ни пука не е просто евтин пиар !!!
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 14:38
Гост
съгласен съм с познайнай това е супер идея, да си вземем приятелки, жени, деца ;)
Най-отгоре
DENIS
пт мар 26 2010, 15:03
Гост
poznainai написа ...

Идеята е да изразим гражданското си мнение не само като фенове а и като будни и нормално мислещи хора затова искаме протеста да е мирен всеки да си доведе приятелката децата жената.Трябват трансперанти с натписи от рода на:"г-н Борисов вие за кои сте за народа или за мафията?" или пук "Нефтохимик това е Бургас","г-н Николов до кога ще малчите?" "Всяка ÿба да си знае гиола!!!" без обиди интелигентно европеиската и васпитаната за да разберат че на нас наистина ни пука не е просто евтин пиар !!!

ТОВА ЗА КМЕТА, АКО УСПЕЕШ ДА ГО НАПИШЕШ ПРАВИЛНО, Е НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ. БРАВО.
Най-отгоре
funktool
пт мар 26 2010, 15:06
Гост
денис, естествено, че ще ги напише правилно! просто има проблем с кредитора на сайта, който преобразува латиницата в кирилица! а главния ни апел е към вас, малко повече хора от старата школа, този протест не е хулигански или вандалски, а напротив - културно и по европейски
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF