Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
skr
пн мар 29 2010, 17:05
Гост
Тъй като предната тема се изчерпа, се налага да пуснем нова. Предлагам тук да се пускат всякакви идеи ЗА възхвала на НЕФТОХИМК и ЗА популяризиране на фенклуба... Антикампании, глупости-млупости и всякакви жмел-мнения нямат място тук... Никой не го интересува Орлин Морлинов или личните ви лудости...
Време е вече да започнем някаква кампания за изграждане на добър имидж на клуба и феновете...
според мен трябва да насочим усилията си в три главни сфери - рекламни капании, обществено полезна дейност и довършване на книгата..
рекламните дейности трябва да са евтини и ефективни. Може да направим още стикери. Всеки може да си направи макет на картинката предложена от Вълчев и да пръска из Бургас.. Тук се появяват и Нокаут с най-големия коз. Една от новите им песни се казва "Всяка една Неделя" и е съвместно изпънение с агитката.
обществено полезни дейности - почистване, боядисване, помощ на безпомощните, даряване на стари дрехи и уреди... а-у.. тук всичко може да се измисли, така че да е в полза на града и жителите му.. хем на нас ще ни е яко, че правим нещо за града си, хем показваме, че не сме зверове и лумпени, за каквито ни възприемат повечето хора...
довършване на книгата - ясно е кво трябва да стане тук.. довършване на историята и публикуване... едно от най-важните неща е това...

ясно е, че горните неща, не ги ли направим сами, няма кой да ги свърши вместо нас. ние не сме като шараните, всичко да получаваме на готово и единственото което се изисква от нас, да е да си доизпием ахелоя..
по същата логика всичко трябва да го самофинансираме... смятам че финансова помощ от клуба е недопустима!

това са моите предложения и моето мнение по въпроса.. очаквам всички да се включат в дискутирането и осъществаването на поне част от тях! до голяма степен от нас зависи бъдещето на Нефтохимик...
Най-отгоре
ToNkaTaaa
пн мар 29 2010, 17:29
Гост
Вчера ми дойде на акъла,нямали да е добре преди всеки домакински мач 1-2 дена преди това да се напраят нещо като брошури за предстоящият мач с информация за датата и часа и да се раздават.Пуснеш се по центъра,напрайш 1-2 ширини на него и всичко е ток.Незнам кви са цените но според мене ще е по ефективно от стикерите
Най-отгоре
MaXiMuM
пн мар 29 2010, 17:52
Гост
Не знам колко пари струва издаването на книгата, но аз слагам 100 лева в полза на тази кампания.

Това за Нокаут е супер готина новина. Звучи ми яко. Според мен би било готино по някакъв начин естествено да популяризираме именно тази песен сред хората в Бургас особено ако е готино парчето.
Относно макета на Вълчев....иска ми се да разбера дали не е възможно да измислим някакъв начин за голям макет, който да изтипосаме на някакво видно място.

Все едно...аз съм готов да подпомогна с каквото мога за написването на книгата и това е най-важното за мен и съм готов да отделям средства за това. Според мен не е чак толкова невъзможно. Има си издателства, има си всичко. Според мен има и хора, на които горе долу им е ясно как става номера. Затова ако тази идея узрее достатъчно от мен има 100 кинта.
Най-отгоре
diesel
пн мар 29 2010, 19:19
Гост
Идеите и на Тонката,и на Максимум са много добри.Аз подкрепям и двете идеи,и бих дал пари за тях,но на ръка -не муи се занимава със банки.Крайно време е да сменим стратегията-трябва да действаме "ПРО" а не "АНТИ"
Най-отгоре
scarface
пн мар 29 2010, 19:46
Гост
според мен трябва да се говори с ръководството да се намерят 3-4 "представителни" фена и да обиколят с примерно 2-3 играча от отбора училищата да раздават примерно нещо като флайери със снимка на стадион "Нефтохимик" пълен до горе,едно календарче на отбора и снимка с автограф на някоя от "старите пушки" и те евентуално ако са заинтересовани ще питат бащите си тате кво е тва нефтохимик къде играят и някои бащи ако са ходели преди по мачовете преди сега да се поинтересуват и да дойдат в даун лейк сити :)
Най-отгоре
diesel
пн мар 29 2010, 19:59
Гост
ще питат бащите си тате кво е тва нефтохимик .......OХ,ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ,ДА ПЛАЧЕШ ЛИ ?!...ДАНО НЕ СТИГАМЕ ДО ТАМ.ИНАЧЕ И ТВОЯТА ИДЕЯ Е МНОГО ДОБРА scarface !
Най-отгоре
Rusi_32
пн мар 29 2010, 20:20
Гост
Не може ли да се говори с ръководството ако може по някакъв начин от Общината да отпускат по 3-4 инзвънредни автобуси по време на мач в ДЕ? Така, като ни видят много хора на едно място 100% ще дойдат и други нови. Според мен Бургас не е забравил Нефтохимик, просто феновете на футбола тук са много претенциозни и ако не влезем най-малко в Б група няма да се увеличим, като маса. Иначе най-реално изглежда предложението с флаерите и афишите седмица преди дадения мач.

[ Редактирано пн мар 29 2010, 20:23 ]
Най-отгоре
runn
пн мар 29 2010, 20:33
Гост
scarface написа ...

според мен трябва да се говори с ръководството да се намерят 3-4 "представителни" фена и да обиколят с примерно 2-3 играча от отбора училищата да раздават примерно нещо като флайери със снимка на стадион "Нефтохимик" пълен до горе,едно календарче на отбора и снимка с автограф на някоя от "старите пушки" и те евентуално ако са заинтересовани ще питат бащите си тате кво е тва нефтохимик къде играят и някои бащи ако са ходели преди по мачовете преди сега да се поинтересуват и да дойдат в даун лейк сити :)

Супер идея е това ! ! !
Най-отгоре
haemorrhagE
пн мар 29 2010, 20:51
Гост
може да се пише и инфо за един мач напред ?? с по-малко лого и по-малък текст примерно доло ? на следвашия тоя дето е доло отива горе предишния горен се маха и се слага следващия доло след малко ще ви покажа какво имам предвид ;п
eто ви печат на книги -ВРЪЗКА-
Може и на песента на нокаут да се изкара на цд дискове и да се дава с някав графиран дизаин на диска -ВРЪЗКА-
ето и какви покани предлагам да са -ВРЪЗКА- (който да се отваярт)само нахвърлям някви предложения

пп : ето ви примерния дизайн !

[ Редактирано пн мар 29 2010, 21:20 ]
Най-отгоре
Klirik
пн мар 29 2010, 22:12
Гост
А къде може да се чуе тази нова песен?
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF