Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
runn
пн мар 29 2010, 22:33
Гост
тва сащо е супер браво j7jk:)
Най-отгоре
runn
пн мар 29 2010, 23:36
Гост
моето е по скромноr fger:)

Най-отгоре
runn
пн мар 29 2010, 23:36
Гост
моето е по скромноr fger:)

Най-отгоре
ToNkaTaaa
пн мар 29 2010, 23:47
Гост
Брошурките за првдстоящи мачове според мене няма смисъл да са някви кой знае какви уникални по дизайн.Нещо обикновенно да е и евтино.Важен е броя в случая
Най-отгоре
stoneisland
вт мар 30 2010, 01:39
Гост
Нека да го няма тоя рицар че е супер FUN.И незнам кой ще се наеме да раздава програмки чесно казано повече разлепени афиши ми се струва по разумно решение.
Най-отгоре
funktool
вт мар 30 2010, 08:24
Гост
абе стига сте мрънкали за тая нова песен, изчакайте да излезе и тогава питайте къде я има :) и е по-добре не да я свалите безплатно, а да я КУПИТЕ, за да има смисъл от АВТОРСКАТА музика :) за това никой не прави музика вече, като знае че никой няма да си я купи, а ще се свали безплатно...
точно ако всички си купим парчето и налеем още някви средства, ще съберем пари да се направи клип на парчето ;)
за книгата и аз бих влязъл с по-сериозна сума, ако се реши сериозно да се прави това :)
Най-отгоре
nafta youth again
вт мар 30 2010, 09:57
Гост
stoneisland написа ...

Нека да го няма тоя рицар че е супер FUN.И незнам кой ще се наеме да раздава програмки чесно казано повече разлепени афиши ми се струва по разумно решение.

тва не моа го схвана обаче ... има кой да разлепя а няма кой да раздава... аз пък мога да ти кажа ,че ще ми е много по голям кеф да раздавам фалери от колкото да лепя и мога да го гарантирам за поне още 3-4 човека ... не знам ти как го реши тва по горе....афишите е много на късмет работата щот може точно след 30 минути някой да дойда и да налепи отгоре и ефекта да се изгуби ..
Най-отгоре
skr
вт мар 30 2010, 11:09
Гост
funktool написа ...

абе стига сте мрънкали за тая нова песен, изчакайте да излезе и тогава питайте къде я има :) и е по-добре не да я свалите безплатно, а да я КУПИТЕ, за да има смисъл от АВТОРСКАТА музика :) за това никой не прави музика вече, като знае че никой няма да си я купи, а ще се свали безплатно...
точно ако всички си купим парчето и налеем още някви средства, ще съберем пари да се направи клип на парчето ;)
за книгата и аз бих влязъл с по-сериозна сума, ако се реши сериозно да се прави това :)

ква аторска музика бе.. това да не е на графа или на миро от каризма новата песен.. хаха това парче е насочено към максимално по-голяма аудитория.. ако се плаща, ще си го купим аз, ти, пешо ,гошо и мишо и ефекта ще е нула :)
а за това кога ще излезе... все още само по клубовете, като имат участие може да се чуе.. казаха, че са правили няколко опита да го запишат, но все нещо не им харесвало, а те искат да стане уникално.. мисля обаче, че в съвсем скоро време ще го има тук на сайта...
за клипа е друга идея... за финансирането още не е мислено как ще стане, но според мен най-добрата идея е ние да съберем пари...
якото на тази песен, е че е от фенове за фенове и можем много добре да се представим с нея и да привлечем още тълпа :))
Най-отгоре
GF youths
вт мар 30 2010, 12:11
Гост
яка тема :) тряа наистина да направим нещо позитивно и съм надъхан да помогна с квото мога.
Най-отгоре
haemorrhagE
вт мар 30 2010, 13:33
Гост
закакво са ви много пари за клип ?? с малко акъл камера и хора от агитката може да се направи много добър клип .. нз поне така си мисля
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF