Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фланелки |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ivanov_bs |
| ||
Гост | Здравейте, фенове, Искам да запитам откъде мога да си намеря фланелка на Нафтата и въобще някакви фен-артукули. Чух, че ще има фен магазин , някъде зад х-л България , ама още май не е готов. Може би въпроса ми е доста наивен, но рядко се прибирам в Бургас, а много бих искал да си взема фланелка. Предварително благодаря :) 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ivanov_bs написа ... Здравейте, фенове, Искам да запитам откъде мога да си намеря фланелка на Нафтата и въобще някакви фен-артукули. Чух, че ще има фен магазин , някъде зад х-л България , ама още май не е готов. Може би въпроса ми е доста наивен, но рядко се прибирам в Бургас, а много бих искал да си взема фланелка. Предварително благодаря :) 54y45g3P В Кафе "При Нефчо" има все още. Намира до БСУ,( новата сграда) зад църквата срещу новата поща, до дюнерите, зад спирката. Питаш барманките на щанда . 40 лв струваха май! | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | имам фланелка от новите XL - 35 лвл /чисто нова е/ ако си заинтересован ЛС | ||
Най-отгоре | | ||
Alvarez |
| ||
Гост | А някой има ли представа какво стана с магазина - в смисъл конкретна дата за откриване и т.н. | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | кажете ми че има още анураци искам да закупя!! | ||
Най-отгоре | | ||
ivanov_bs |
| ||
Гост | Благодаря на всички за отговорите, ама взех , че се разболях и нямах време. другия път като се прибера ще проверя. Иначе Тоjarasan XL ще ми е голяма, мерси все пак . | ||
Най-отгоре | | ||
Alvarez |
| ||
Гост | А ве какво стана с магазина? Имам голямото желание да си взема тениска, а и други неща, но няма откъде. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Аве, стига с тоя магазин.Като стане ще разбереш. Само пълнте темите със странни въпроси. | ||
Най-отгоре | | ||
Alvarez |
| ||
Гост | Не съм съгласен. След като го промотираха по всички медии е нормално да се питаме какво става. Ами то на принципа като стане нещо и тогава ще разберем може само ей така да си стоим и да чакаме нещата да си се случват на самотек. А ако има магазин мисля, че ще е добре за нас феновете и за ръководството, което ще има още един начин за финансиране. | ||
Най-отгоре | | ||
mitkonafta |
| ||
Гост | до няколко дена щеше да се отваря .....пък то стана близо месец | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|