Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ivanov_bs
ср мар 31 2010, 12:46
Гост
Здравейте, фенове,
Искам да запитам откъде мога да си намеря фланелка на Нафтата и въобще някакви фен-артукули. Чух, че ще има фен магазин , някъде зад х-л България , ама още май не е готов.
Може би въпроса ми е доста наивен, но рядко се прибирам в Бургас, а много бих искал да си взема фланелка.
Предварително благодаря :) 54y45g3P
Най-отгоре
Пламенски
ср мар 31 2010, 13:20
Гост
ivanov_bs написа ...

Здравейте, фенове,
Искам да запитам откъде мога да си намеря фланелка на Нафтата и въобще някакви фен-артукули. Чух, че ще има фен магазин , някъде зад х-л България , ама още май не е готов.
Може би въпроса ми е доста наивен, но рядко се прибирам в Бургас, а много бих искал да си взема фланелка.
Предварително благодаря :) 54y45g3P

В Кафе "При Нефчо" има все още. Намира до БСУ,( новата сграда) зад църквата срещу новата поща, до дюнерите, зад спирката.
Питаш барманките на щанда . 40 лв струваха май!
Най-отгоре
TojaRaSaN
ср мар 31 2010, 15:30
Гост
имам фланелка от новите XL - 35 лвл /чисто нова е/
ако си заинтересован ЛС
Най-отгоре
Alvarez
ср мар 31 2010, 17:26
Гост
А някой има ли представа какво стана с магазина - в смисъл конкретна дата за откриване и т.н.
Най-отгоре
strannika
ср мар 31 2010, 20:31
Гост
кажете ми че има още анураци искам да закупя!!
Най-отгоре
ivanov_bs
вт апр 06 2010, 20:27
Гост
Благодаря на всички за отговорите, ама взех , че се разболях и нямах време. другия път като се прибера ще проверя.
Иначе Тоjarasan XL ще ми е голяма, мерси все пак .
Най-отгоре
Alvarez
ср апр 07 2010, 13:56
Гост
А ве какво стана с магазина? Имам голямото желание да си взема тениска, а и други неща, но няма откъде.
Най-отгоре
Пламенски
ср апр 07 2010, 15:25
Гост
Аве, стига с тоя магазин.Като стане ще разбереш. Само пълнте темите със странни въпроси.
Най-отгоре
Alvarez
ср апр 07 2010, 17:52
Гост
Не съм съгласен. След като го промотираха по всички медии е нормално да се питаме какво става. Ами то на принципа като стане нещо и тогава ще разберем може само ей така да си стоим и да чакаме нещата да си се случват на самотек. А ако има магазин мисля, че ще е добре за нас феновете и за ръководството, което ще има още един начин за финансиране.
Най-отгоре
mitkonafta
ср апр 07 2010, 20:23
Гост
до няколко дена щеше да се отваря .....пък то стана близо месец
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF