Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Такса за фенклуб |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Пускам тази тема Преди малко говорих с Тениса, той е гоеорил с Иво Мач в събота няма даима, служебна победа Във вторник е готова регистрацията на фенклуба,но трябва да сеплатят таксите Нямам идея колко пари са останали в с,етката на Качев Молбата ми към всички е: Няколко доброволци, които сред приятели,които им имат доверие да съберем нужните пари, Ако примерно 10-ина ч0века се организират да съберат от няколко приятели да им дадат пари и да им имат доверие, ще можем да съберем парите Призовавам всеки да даде по 1-2 лева (нужни са около 100-ина човека ако дадат по 1,50 лв) После хорта събрали парите ще ги съберем за да се плати и да сме официални Призовавам и крайните фенове да помагат - Великден идва, дано направим нещо добро:) Нека ако има желаещи да събират пари да се запишат тук и срещу списък да наберем сумата от 140 лв. Благодаря. | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | от екскурзията до ямбол останаха 37 лева. така, че ще са нужни по малко пари. хайде мазути да стягаме редиците | ||
Най-отгоре | | ||
Alvarez |
| ||
Гост | Дайте да се разберем къде да се видим утре и да съберем парите. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Ако има хора, които са събрали пари за таксата, аз ще съм на кафе Унисон /на Дупките/ по обяд, така че може да заповядате. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Чаках на дупките от 12.00-12.10 часа. единствено Димо /Нефчо/ мина и остави 10 лв. Благодаря. | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | Стоян от софия даде 5 лева. | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | Дидо от славейков се отчете с дестак. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | аз на кого мога да се отчета? тенис онлайн ли си? | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Днес Пламенски и ЗА платиха съответно 20 и 30 лв. Благодаря им. Сумата вече е 112 лв. Още малко останаха. | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Пичове аз съм превел по сметка за 6 месеца.Да не мислите , че се скатавам нещо. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|