Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Такса за фенклуб |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Може ли някой да пусне номера на сметката да направя един превод? Не мога да открия. Последния път когато се опитах да превеждам ми казаха, че това не е правилната сметка. Някой да даде IBAN-a. Благодаря. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Все още няма сметка бе, няма официална регистрация. А си дадох лична сметка ня няколко човека, 2-ма всъщност и чакам сега да предам парите на Тениса,той ги дава на Иво,който ги дава на адвоката и той плаща за таксите. Малко е сложно, но такива са нещата,щом сме се хванали на хорото ще го играем. Излезе ли регистрацията, ще се открие сметка и ще се знае от всички. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | аз и skrew се отчетохме вчера на Тениса ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... Все още няма сметка бе, няма официална регистрация. А си дадох лична сметка ня няколко човека, 2-ма всъщност и чакам сега да предам парите на Тениса,той ги дава на Иво,който ги дава на адвоката и той плаща за таксите. Малко е сложно, но такива са нещата,щом сме се хванали на хорото ще го играем. Излезе ли регистрацията, ще се открие сметка и ще се знае от всички. По една в различни банки ще предложа, че ми взеха такса гадовете rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | geore82 даде 10 лева | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|