Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Глиган Груденберг - Нефтохимик |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
strannika |
| ||
Гост | искам клипчета да са слушам как пея rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | ToNkaTaaa написа ... Аве само на мен ли ми се струва че този Антонио футбола не е неговата игра ? Ами как да е неговата, като момчето винаги и в школата на Нафтата и в отборите където е играл досега е бил дясно крило или централен нападател! Незнам защо при нас го пускат десен бек! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Стамен се справяше отлично като десен бек какво му щукна на Стойчев да го налага като крило, а Антонио го пратиха отзад??????????? | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | valjoooo написа ... Стамен се справяше отлично като десен бек какво му щукна на Стойчев да го налага като крило, а Антонио го пратиха отзад??????????? На мен пък Стамен като бек изобщо не ми харесваше.Повечето опасности идваха от неговата зона.А пък напред си е далеч по опасен.Антонио и напред и назад е мн зле.Никъв дрибъл,никъв пас,нищо.... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | стамен е офанзивен играч и мястото му е в атака Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | когато Стамен играеше като бек проблемите идваха от там защото се включваше в 90% от атаките и не успяваше всеки път да се върне на време ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | nafta youth again написа ... когато Стамен играеше като бек проблемите идваха от там защото се включваше в 90% от атаките и не успяваше всеки път да се върне на време ;) Защото не се покриваха с Лефтера..... | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | strannika написа ... искам клипчета да са слушам как пея rfger:) -ВРЪЗКА- одърви ли се вече | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | valjoooo написа ... strannika написа ... искам клипчета да са слушам как пея rfger:) -ВРЪЗКА- одърви ли се вече ей тва вече е приказка rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Оргазма е пълен! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|