Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Вадят стадион “Черноморец” от имуществото на “ПСФК Черноморец-Бургас”АД |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Ето аз как виждам нещата: 1. Вадят базата в Комлука от дружеството. 2. Петрол и Събев подписват договор за изграждането на мега хипер базат с Общината и правят пак 50/50 . След като спечелят/евентуално/ делата срещу Дражев, ще почнат /евентуално/ да строят, но това вече ще е просто публично-частно партньортсво за изграждане на спортен обект и т.н Събев се явява просто инвеститор, нещо като строителите на магистрали, метро и т.н 3. Вече отбора по футбол си остава на издръжка на Събев. Примерно от следващия сезон той си решава, че няма възвръщаемост и му спира парите или го остсвя да си уграе в А група заради обществеността и пак говори, че не са важни класиранията а обиграването, правенето на отбор и развитие на Кампуса, който ще е готов и ще прави футболист за бизнес и игра. 4. След някоя година ще има доста игрища и зали в Бургас и затова се взема решения от /нов кмет, нов Общински съвет/, че е прекален раздут обекта в комлука и правят малък стадион / по проект е малък и този/, но вместо другите зали и изгрища решават да се застроява за жилища, магазини и т.н. Така се прави нов проект и т.н и се лапат кинтите. Това е само един от няколкото варианта. Не знам за колко то вас е взжно да погребта шарана или да лапнат стадиона и терените. Може би даже този вариант ще е добре за Събев, тъй като уж кмета спзсява стадиона, но дефакто не. Ще видим, интересно ми е каква ще е точно структурата на дружеството. Другото интересно е както споменах някои - какво ще е участието на Общината в клуба? Пари няма, а събев не е луд да дава пари за някакви чернилки и араби, които са тука на ваканция. | ||
Най-отгоре | | ||
Alvarez |
| ||
Гост | Към този момент всичко са догатки. Единствено някой с вътрешна информация може да даде компетентно мнение - иначе варианти много. [ Редактирано ср апр 14 2010, 16:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | naftabg написа ... ji написа ... цялата работа за стадиона и вземанките трудно може да се разбере каква е точно те заеми и гарантирането им с имоти могат да вземат и както земите са в урод ад щом ги вадят се получава това че шарана излизат от голямата игра и от тук нататък нямат пряка връзка с далаверите около стадиона всички мотиви които аз поне успявах да открия за милионите изливани там се губят и смятам че това е момента в който нещата в урода тръгват надолу това е разликата от тук нататък никой няма да има какъвто и да е интерес в просперитета на шарана или съответното умишлено натискане на нас ноадолу очаквам да спрат билбордовете балъков да си тръгне след края на сезона и повечето чужденци да направят силни свободни трансфери в трета дивизия на германия -ВРЪЗКА- нещо не им бачка сайта какво е? Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | ji написа ... naftabg написа ... ji написа ... цялата работа за стадиона и вземанките трудно може да се разбере каква е точно те заеми и гарантирането им с имоти могат да вземат и както земите са в урод ад щом ги вадят се получава това че шарана излизат от голямата игра и от тук нататък нямат пряка връзка с далаверите около стадиона всички мотиви които аз поне успявах да открия за милионите изливани там се губят и смятам че това е момента в който нещата в урода тръгват надолу това е разликата от тук нататък никой няма да има какъвто и да е интерес в просперитета на шарана или съответното умишлено натискане на нас ноадолу очаквам да спрат билбордовете балъков да си тръгне след края на сезона и повечето чужденци да направят силни свободни трансфери в трета дивизия на германия -ВРЪЗКА- нещо не им бачка сайта какво е? Чистка в Черноморец Митко Събев кара Бала да разкара скъпо платените чужденци В Черноморец ще бъде извършена сериозна чистка след края на първенството. Това стана ясно след загубата от Монтана в събота, която сложи край на всички надежди, че бургазлии тази година могат да завоюват евроквота. Още след мача с монтанци главният мениджър на Черноморец Красимир Балъков заяви, че в отбора трябва да останат играчи, които имат качества и характер да се борят за високи цели. Вчера пък хора от бургаския клуб споделиха, че Балъков ще се раздели със 7-8 играчи, като цифрата може да набъбне още. Самият мениджър е бил крайно разочарован от поведението на част от чужденците, които е привлякъл в Черноморец. Той получил напътствия и от собственика Митко Събев да развърти метлата сред „легионерите“. Все още няма яснота с кои точно играчи ще се раздели отборът, но списъкът ще е готов най-късно в началото на май. Факт е, че мениджърският щаб на бургазлии привлича играчи свободни агенти, без да плаща суми за трансфери, но за сметка на това личните условия на футболистите в момента може би са най-добрите в България. Няма чужденец, който да е на заплата под 6-7000 евро в отбора, но към тези суми се прибавят и още средства за издръжка за луксозни квартири, служебни автомобили, телефони, качествено медицинско обслужване, храна. Някои от играчите имат фиксирани в договорите си и безплатни самолетни билети няколко пъти на сезон до родината си, а други пък получават специални бонуси и премии в евро за изиграни минути с фланелката на Черноморец. Това прави издръжката на клуба доста скъпа, а на този етап резултатите са повече от скромни. Според хора от ръководството месечно за заплати и премии на представителния отбор администрация и ръководство босът Митко Събев плаща по 500 000 лева на месец. | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | ние иамме 500 000 лева .. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Абе в общи линии мирише на "План 2007", но този път шараните ще са в главната роля... Събев мени цвета, но нрава си - не. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Аз си мисля, че целят точно това което е написал SHEIKH` с малкото допълнение, че като извадят стадиона от капитала им Събев ще премести Урода (ако ги има дотогава )на новопостроение градски стадион след Метро някъде там където беше по-проект(ако и това стане реалност, а не само проект ). Лазур и стадиона в комлука ги разрушават и там стават търговски центрове кооперации и разни там такива проекти. И от цялата работа и шарана и ние отиваме след години да играем на новия ултрамодерен градски стадион. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | да добре и пак събаряме готов палат и правим колиба от останките [ Редактирано ср апр 14 2010, 22:43 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | valjoooo написа ... Аз си мисля, че целят точно това което е написал SHEIKH` с малкото допълнение, че като извадят стадиона от капитала им Събев ще премести Урода (ако ги има дотогава )на новопостроение градски стадион след Метро някъде там където беше по-проект(ако и това стане реалност, а не само проект ). Лазур и стадиона в комлука ги разрушават и там стават търговски центрове кооперации и разни там такива проекти. И от цялата работа и шарана и ние отиваме след години да играем на новия ултрамодерен градски стадион. Е значи и ние ще си имаме стадион зад Метро 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... Ето аз как виждам нещата: 1. Вадят базата в Комлука от дружеството. 2. Петрол и Събев подписват договор за изграждането на мега хипер базат с Общината и правят пак 50/50 . След като спечелят/евентуално/ делата срещу Дражев, ще почнат /евентуално/ да строят, но това вече ще е просто публично-частно партньортсво за изграждане на спортен обект и т.н Събев се явява просто инвеститор, нещо като строителите на магистрали, метро и т.н 3. Вече отбора по футбол си остава на издръжка на Събев. Примерно от следващия сезон той си решава, че няма възвръщаемост и му спира парите или го остсвя да си уграе в А група заради обществеността и пак говори, че не са важни класиранията а обиграването, правенето на отбор и развитие на Кампуса, който ще е готов и ще прави футболист за бизнес и игра. 4. След някоя година ще има доста игрища и зали в Бургас и затова се взема решения от /нов кмет, нов Общински съвет/, че е прекален раздут обекта в комлука и правят малък стадион / по проект е малък и този/, но вместо другите зали и изгрища решават да се застроява за жилища, магазини и т.н. Така се прави нов проект и т.н и се лапат кинтите. Това е само един от няколкото варианта. Не знам за колко то вас е взжно да погребта шарана или да лапнат стадиона и терените. Може би даже този вариант ще е добре за Събев, тъй като уж кмета спзсява стадиона, но дефакто не. Ще видим, интересно ми е каква ще е точно структурата на дружеството. Другото интересно е както споменах някои - какво ще е участието на Общината в клуба? Пари няма, а събев не е луд да дава пари за някакви чернилки и араби, които са тука на ваканция. А защо Събев трябва да е единствения инвеститор? Не трябва ли да се набират инвеститори по принцип.Все пак това е общинска собственост и трябва да има нещшо,като конкурс и дебати в ОС? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|