Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Сметки (без кръчмар) |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Според мен една подобна тема със сигурност не е излишна. Нямам представа какви са целите на ръководството, но аз мисля, че още този сезон бихме могли да атакуваме място в професионалния футбол, тъй като след 1-2 сезона ще е доста по-трудно с оглед реформите, които ще настъпат. По всичко личи, че няма кой да ни измести от третото място, така че не виждам какво освен финансите може да ни спре за участие в по-горна дивизия. В момента Източната Б група е съставена от 14 отбора, които половината са на кантар и има голяма вероятност някой от тях да се разпаднат след този сезон. За мен условията са следните - Локо Пловдив и Сливен се спасяват от изпадане в А група, някой измежду Спартак Варна, Свиленград или Любимец да се разпадне и не на последно място дружеството на Митьо Селския да фалира и Ботев Пловдив да почне от Аматьорската В група. Така отборите ще станат 13 и почти сигурните нови отбори ще са Маричката, ние и селяните от Равда. С една дума много сметки, много нещо - на вас как ви се струва? | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Мен ме притеснява че нищо не се прави по стадиона.Ако получим покана за Б група-да не се окажем неподготвени. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | А защо забравяте другата група имаща пряко отношение към източна "Б" група? Ясно е, че ако се влиза в "Б" то ще е след бараж с отбор от североизточната. | ||
Най-отгоре | | ||
markov |
| ||
Гост | нищо му няма на стадиона...има стадиони в 'Б' които са много по-зле | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | diesel написа ... Мен ме притеснява че нищо не се прави по стадиона.Ако получим покана за Б група-да не се окажем неподготвени. e все пак още се играе сезона.След края може да се почнат някакви ремонтни дейности | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | Първо общината трябва да го отдаде на концесия едва ли Танев ще вложи пари в нещо което може да му бъде спрян достъпа до него по всяко време. | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Това е Б група на България, вие какво искате? Един импровизиран сектор за гости и нищо повече не трябва. Аз и на това ще съм доволен, стига наистина да влезем. valjoooo, прав си. Отборите от североизточната, които имат шансове за третото място са Септември Тервел, Бенковски Бяла, Рапид Шумен и Черноморец Бяла. Едва ли ако наистина искаме да влизаме ще имаме кой знае какви проблеми с някой от тези отбори. Мисля, че нищо не може да ни спре по пътя към Б, въпроса е дали искаме да влезем. | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | То като си заговорихме за сметки без кръчмар, демонстрацията на някаква визия за бъдещето на базата (като проект за стадион например) би спомогнала за отдаването и на концесия на клуба. Поне аз така смятам. Така или иначе това е тема за фантазии :) | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Засега всичко е в наши ръце. Локо Пловдив и Сливен се спасиха, дано и Несебър спечелят баража. А да видим... | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | По-скоро Калиакра да спечелят баража.. Несебър са си първи | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|