Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
АНТИ-ЧАЛГА |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
funktool |
| ||
Гост | MASSIVE ATTACK LIVE IN SOFIA! Датата е 15-ти юли, мястото зала Фестивална Билетите са от 50 до 80 лв. Massive Attack - Teardrop Massive Attack - Unfinished Sympathy Massive Attack - Angel | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Хех... и аз чух за Горилаз преди два месеца, но докато не е 100%, не се радвам... Щото от същото място чух и за Massive Attack, но ето, че те ще са в София. Дано поне третото силно име се потвърди... тогава ще стане лудница. Жокер: Invaders. :) хо хо хо да да :) и аз чух за третото, което ще ме побърка от кеф, ако се случи :) продиджи са революционери в музиката, да не говорим за България :) плажа ще е тесен! | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... В неделя на пока мустака на народа !! (rock) димчо, плитка ти е иронията, моля те не пиши несмислени и несвързани неща в тази тема, за това съм я направил, за да няма чалга мнения :) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Плажът беше тесен и миналата година за Faith No More... Отделно, че според мен беше грешка мейн стейджа да е до пързалката, където има по-малко място, отколкото откъм пристанището, както беше първата година. Там плажът е най-широк. Но така де... това лято се видя максималният капацитет за една вечер на Спирит-а. Иначе лично за мен - каквото и да се случи тази година, който и още да дойде или потвърди - събитието №1 си е Sonisphere. Шест от най-любимите ми групи накуп в рамките на два дена е ебати сбъднатата мечта. :) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Плажът беше тесен и миналата година за Faith No More... Отделно, че според мен беше грешка мейн стейджа да е до пързалката, където има по-малко място, отколкото откъм пристанището, както беше първата година. Там плажът е най-широк. Но така де... това лято се видя максималният капацитет за една вечер на Спирит-а. Иначе лично за мен - каквото и да се случи тази година, който и още да дойде или потвърди - събитието №1 си е Sonisphere. Шест от най-любимите ми групи накуп в рамките на два дена е ебати сбъднатата мечта. :) Съгласен съм за сцената... до пристанището има най-много място, миналата година щяха да се изпотрепят хората... дано тази година организацията да е по-силна от предната.. А за Sonisphere - тва си е супер медец този фестивал :) само като прочетеш имената може да ти стане лошо... определено много силен евент като мащаб... какви са билетите? че на плаката не пише нищо | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- Няма какво да говорим :)клуб “Bizarre" незнам защо си мисля че може да се чуе нашата песен :П [ Редактирано пн апр 19 2010, 16:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | ще е много як концерта, да! а дали ще изпеят нашата песен, зависи изцяло от нас... ако видят 15 мазута с тениски или анораци, сто процента ще я изкарат ;) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | funktool написа ... А за Sonisphere - тва си е супер медец този фестивал :) само като прочетеш имената може да ти стане лошо... определено много силен евент като мащаб... какви са билетите? че на плаката не пише нищо -ВРЪЗКА- Аз мислих, че цените ще са поне двойни, но ме изненадаха приятно и още на вторият ден вече държах комбо хартийката... :) [ Редактирано пн апр 19 2010, 19:19 ] | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | funktool написа ... ще е много як концерта, да! а дали ще изпеят нашата песен, зависи изцяло от нас... ако видят 15 мазута с тениски или анораци, сто процента ще я изкарат ;) или шалове | ||
Най-отгоре | | ||
skr |
| ||
Гост | и тъпани и ленти | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|