Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
funktool
пн апр 19 2010, 14:53
Гост
MASSIVE ATTACK LIVE IN SOFIA!
Датата е 15-ти юли, мястото зала Фестивална
Билетите са от 50 до 80 лв.

Massive Attack - Teardrop
Massive Attack - Unfinished Sympathy
Massive Attack - Angel
Най-отгоре
funktool
пн апр 19 2010, 14:54
Гост
WarKiller написа ...

Хех... и аз чух за Горилаз преди два месеца, но докато не е 100%, не се радвам... Щото от същото място чух и за Massive Attack, но ето, че те ще са в София.
Дано поне третото силно име се потвърди... тогава ще стане лудница. Жокер: Invaders. :)

хо хо хо да да :) и аз чух за третото, което ще ме побърка от кеф, ако се случи :)
продиджи са революционери в музиката, да не говорим за България :)
плажа ще е тесен!
Най-отгоре
funktool
пн апр 19 2010, 14:56
Гост
green_boy91 написа ...

В неделя на пока мустака на народа !! (rock)

димчо, плитка ти е иронията, моля те не пиши несмислени и несвързани неща в тази тема, за това съм я направил, за да няма чалга мнения :)
Най-отгоре
WarKiller
пн апр 19 2010, 15:00
Гост
Плажът беше тесен и миналата година за Faith No More... Отделно, че според мен беше грешка мейн стейджа да е до пързалката, където има по-малко място, отколкото откъм пристанището, както беше първата година. Там плажът е най-широк.
Но така де... това лято се видя максималният капацитет за една вечер на Спирит-а.
Иначе лично за мен - каквото и да се случи тази година, който и още да дойде или потвърди - събитието №1 си е Sonisphere. Шест от най-любимите ми групи накуп в рамките на два дена е ебати сбъднатата мечта. :)
Най-отгоре
funktool
пн апр 19 2010, 15:11
Гост
WarKiller написа ...

Плажът беше тесен и миналата година за Faith No More... Отделно, че според мен беше грешка мейн стейджа да е до пързалката, където има по-малко място, отколкото откъм пристанището, както беше първата година. Там плажът е най-широк.
Но така де... това лято се видя максималният капацитет за една вечер на Спирит-а.
Иначе лично за мен - каквото и да се случи тази година, който и още да дойде или потвърди - събитието №1 си е Sonisphere. Шест от най-любимите ми групи накуп в рамките на два дена е ебати сбъднатата мечта. :)

Съгласен съм за сцената... до пристанището има най-много място, миналата година щяха да се изпотрепят хората... дано тази година организацията да е по-силна от предната..
А за Sonisphere - тва си е супер медец този фестивал :) само като прочетеш имената може да ти стане лошо... определено много силен евент като мащаб...
какви са билетите? че на плаката не пише нищо
Най-отгоре
haemorrhagE
пн апр 19 2010, 16:03
Гост
-ВРЪЗКА-

Няма какво да говорим :)клуб “Bizarre"

незнам защо си мисля че може да се чуе нашата песен :П

[ Редактирано пн апр 19 2010, 16:03 ]
Най-отгоре
funktool
пн апр 19 2010, 18:13
Гост
ще е много як концерта, да! а дали ще изпеят нашата песен, зависи изцяло от нас... ако видят 15 мазута с тениски или анораци, сто процента ще я изкарат ;)
Най-отгоре
WarKiller
пн апр 19 2010, 19:17
Гост
funktool написа ...

А за Sonisphere - тва си е супер медец този фестивал :) само като прочетеш имената може да ти стане лошо... определено много силен евент като мащаб...
какви са билетите? че на плаката не пише нищо

-ВРЪЗКА-
Аз мислих, че цените ще са поне двойни, но ме изненадаха приятно и още на вторият ден вече държах комбо хартийката... :)

[ Редактирано пн апр 19 2010, 19:19 ]
Най-отгоре
strannika
пн апр 19 2010, 21:07
Гост
funktool написа ...

ще е много як концерта, да! а дали ще изпеят нашата песен, зависи изцяло от нас... ако видят 15 мазута с тениски или анораци, сто процента ще я изкарат ;)

или шалове
Най-отгоре
skr
пн апр 19 2010, 23:39
Гост
и тъпани и ленти
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF