Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
20.04.2010 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
naftabg |
| ||
Гост | Добре де,съгласен съм,но извинявам се,ама това го има навсякъде,както и в другите българските градове и по чужбина,да не говорим,че не е от вчера и при нас и целия град е в такива драсканици,доскоро и целия ни стадион,с който се гордеехме,че е най-красивия в България,а и не са малко и надписите свързани с шарана.Специално тези надписи не са от вчера там и как така никой не му направи впечатление като е толкова възмутително.Не мисля,че някакви глупости които ги има навсякъде и в Бургас не са от вчера да преебават единствения източник на информация за отбора. Цялата площ зад хотел България,около Икономиката и турското посолство,както и пантеона е в шарански надписи с гнусни анархии.Целия Пловдив е в надписи смърт за христолоф,ама тва не значи,че феновете на Ботев са вандали всички и не трябва да имат сайт или отбор.... | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | днес за първи път от толкова време насам чух обнадеждаващи новини относно сериозен спонсор и нов стадион и сега гледаи какво става .. ами да се съберем в събота и да изтрием надписите ..въпреки че това може и някой мангал от комлука да го е направил за да ни дескредитира пред общественоста ... | ||
Най-отгоре | | ||
fafafy |
| ||
Гост | ае кат толкос искате аз ще отида и ще ги изтиря ай стига леки раоти закриване на сайта нз си кво... | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | geore82 написа ... днес за първи път от толкова време насам чух обнадеждаващи новини относно сериозен спонсор и нов стадион и сега гледаи какво става .. ами да се съберем в събота и да изтрием надписите ..въпреки че това може и някой мангал от комлука да го е направил за да ни дескредитира пред общественоста ... Ами кажи и на нас-къде ще е стадиона,и кой ще е спонсора,и от къде е инфото? | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Според мен по-големият проблем в момента е не дали ще го има сайта или не... а дали сериозните хора, които все още продължават да се опитват да изградят нещо ще имат някога желание да се определят като "фенове на НАФТАТА"... Предложението на Скрюто преди седмици да се организираме и да направим нещо полезно и позитивно за града умря в тишина.... Никой не беше готов да боядисва пешеходни пътеки, но всеки е пръв като става въпрос за драскане по нещо хубаво... Най-нормалното нещо като отговор от страна на общината сега е да ни теглят една майна и да не видим нищо от тях, което ще значи и край на НЕФТОХИМИК, дори и това, което е останало от него... | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Килъре, Нека не изпадаме чак в такава крайност. Никой от Общината няма да спре пари заради един надпис, който може да бъде написан от всеки, аз съм сигурен, че човека или хората са сарегистрирани тука. Но не там е проблема, Според мен Живко се е пренапрегнал и се надявам, че няма да ни лиши от удоволствоието да посещаваме и дискутираме в сайта. Този надписа точно там не е решение и би подразнил много хора, но явно нямаме начин да определяме кой да е фен и как да се държи всвободното си време. | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | за информатора само ще кажа че е футболист на нафтата .... спонсора Лукойл а за стадиона все още не се знае къде ще е но най- вероятно в Долно Езерово ... ще има и промени в отбора но не ми сподели какви ще са ... това което написах до тук е информация от футболист и не се знае до колко ще излезе вярна така че не изпадайте в елфория .... и нещо от кухнята на урода Траян Дянков и Николай Кръстев си заминават .. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | geore82 написа ... за информатора само ще кажа че е футболист на нафтата .... спонсора Лукойл а за стадиона все още не се знае къде ще е но най- вероятно в Долно Езерово ... ще има и промени в отбора но не ми сподели какви ще са ... това което написах до тук е информация от футболист и не се знае до колко ще излезе вярна така че не изпадайте в елфория .... и нещо от кухнята на урода Траян Дянков и Николай Кръстев си заминават .. Моят човек,казва че няма такова нещо! | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Пламенски написа ... geore82 написа ... за информатора само ще кажа че е футболист на нафтата .... спонсора Лукойл а за стадиона все още не се знае къде ще е но най- вероятно в Долно Езерово ... ще има и промени в отбора но не ми сподели какви ще са ... това което написах до тук е информация от футболист и не се знае до колко ще излезе вярна така че не изпадайте в елфория .... и нещо от кухнята на урода Траян Дянков и Николай Кръстев си заминават .. Моят човек,казва че няма такова нещо! именно за това казвам че инфото ми е не много сигурно от към достоверност ...!! | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Абе това със стадиона в ДЕ кой ви пусна мухата?Нали вече има стадион там - какво очаквате да се случи с него при липс на пари? Отбора наема не си плаща, а какво да очакваме... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|