Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
diesel
вт апр 20 2010, 21:27
Гост
stisho извинявай брат,ама все едно че говориш на руски на някой индианец.Аз съм много бос в тия работи ве брато-на кое викат хостинг,на кое домейн-незнам.По наше време нямаше компютри.Цяло постижение си е че мога да пиша постове и да правя други елементарни неща които до преди 2 години ми се струваха по- трудни от колкото да карам дизелов локомотив.Аз просто искам да си имаме сайт,и то точно този.Без него всичко ще се срине.Едно време когато почнах да ходя на мачовете на Локомотив Бс,и после на Нефтохимик-нямаше такива технологии,но времената бяха други-бяхме толкова запалени че знаехме програмата за мачовете наизуст-и без сайт пълнихме стадиона.А сега във века на технологиите-хората не знаят Нафтекс...опс Нефтохимик дали още го има и къде играе.Добре че е naftata.com.-иначе 3500 души в първия кръг можеже само да ги сънуваме......а можеше и да няма първи кръг !
Най-отгоре
geore82
вт апр 20 2010, 21:28
Гост
май някой се опитва да съботира обединението и сплотяването на зелената маса ...
Най-отгоре
strannika
вт апр 20 2010, 21:39
Гост
добре де никой ли няма да обясни какво става...
Най-отгоре
Пламенски
вт апр 20 2010, 21:52
Гост
Пише го в няколко теми във форума но въпреки това и аз не приемам това решение.

[ Редактирано вт апр 20 2010, 21:53 ]
Най-отгоре
ji
вт апр 20 2010, 22:39

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
конкретната причина за закриването на сайта е че той до голяма степен допринесе за това мой приятел да престане да посещава мачовете на Нефтохимик
дългосрочните натрупани фактори са че сайта е убежище за изблици на насилие омраза и сегрегация
точно какъвто е и българския футбол изобщо
очевадно е че за да бъде далеч от тези неща една интернет страница трябва да бъде далеч от футбола
реално закриването на този сайт не е голям проблем за всички фенове на Нефтохимик
сигурен съм че ще бъде направен нов сайт който ще бъде по-добър и красив
няма никакъв повод за притеснение на всички фенове на славния Нефтохимик
нещата за тях няма да се променят
просто интернет адреса ще е друг
единствената причина която мога да измисля за да запазя сайте е факта че той прави лично мен по-значим и важен сред група хора .......
обикновена суета
смятам да я преглътна и вярвам че ще се чувствам по-добре така

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
ToNkaTaaa
вт апр 20 2010, 23:06
Гост
ji не си прав.Ако искаш този твой приятел да не идва на стадиона просто му кажи едвали е проблем.Той ако иска пак ще си ходи на мачове.Това да се закрие форума заради една шепа хора е мега тъпо.Поне остави форума и сайта и прехвърли правата на други хора,за какво трябва да махаш целия форум ?
Най-отгоре
PETRUCCIANI
вт апр 20 2010, 23:07
Гост
Разбирам всичко, но за мен закриването на форума е грешка, но напълно разбирам Живко и затова няма да кажа нищо повече, или пък да се мъча да го убеждавам да си промени решението.
Най-отгоре
haemorrhagE
вт апр 20 2010, 23:39
Гост
Живко си е прав според мен незнам .. но найстина неискам да го затварят....
Най-отгоре
nafta youth again
вт апр 20 2010, 23:48
Гост
ji написа ...

конкретната причина за закриването на сайта е че той до голяма степен допринесе за това мой приятел да престане да посещава мачовете на Нефтохимик
дългосрочните натрупани фактори са че сайта е убежище за изблици на насилие омраза и сегрегация
точно какъвто е и българския футбол изобщо
очевадно е че за да бъде далеч от тези неща една интернет страница трябва да бъде далеч от футбола
реално закриването на този сайт не е голям проблем за всички фенове на Нефтохимик
сигурен съм че ще бъде направен нов сайт който ще бъде по-добър и красив
няма никакъв повод за притеснение на всички фенове на славния Нефтохимик
нещата за тях няма да се променят
просто интернет адреса ще е друг
единствената причина която мога да измисля за да запазя сайте е факта че той прави лично мен по-значим и важен сред група хора .......
обикновена суета
смятам да я преглътна и вярвам че ще се чувствам по-добре така

човече престани със или без форума спорове и различия винаги ще има ... не е правилно според мен да се закрива...
сега това ,че алайв казва ,че не му пука а в следващият момент го е срам да се появи на мач е изцяло негов проблем никой не го е изгонил от стадиона ... всеки носи отговорност за постъпките си ... на едни им е смешно на други не станалото станало и всеки трябва да носи отговорност за действията си и последствията от тях ...
Най-отгоре
dach
ср апр 21 2010, 00:12
Гост
ако продължава да съществува този форум след време някои хора наистина ще имат право да ни наричат нИграмотните фенчита
напоследък откровено се срамувам от повечето постове тук
беше време когато с интерес по цял ден четях коментарите тук, сега вече е пълно с помия

нищо лично , просто поне малко се замислете

нали сега младите сте много отворени от към интернет технологии, какво ревете направете нов сайт и го поддържайте , защо трябва да чакаме на един човек, Живко заслужава само благодарности за това което е правил досега и независимо какво ще реши никой няма право да го упреква
да не говорим пък за финансовата страна, защото го познавам и знам , че това не е проблема, но аз имам спомен само една година да сме давали пари за домейн
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF