Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
alquimista
ср апр 21 2010, 00:20
Гост
Пичове ... замислете се и вие (тия, които наистина понякога сипете ЛАЙНА) така да злепоставяте човек, абсолютно разбираемо е Живко да реагира така, и аз да бях !
Направо се отвратих, не от самото видяно, а от долната постъпка
Първо това не ви влиза в работата, второ нямате никакво право да го разпространявате(поне така мисля... поне Мисля, че не е етично) , и ДА, мамка му - не е човешко
Гледайте се вие, ве! ИЗрУди небесни
Срам ме от вас
Най-отгоре
ultra_nafta_svishtov
ср апр 21 2010, 00:22
Гост
От другите теми не ми стана ясно и бях против закриването на сайта, но след като прочетох поста на Живко съм абсолютно съгласен с него.
Най-отгоре
stambetooo
ср апр 21 2010, 00:28
Гост
"Опитаха се те да ни закрият, но НИКОГА НЕ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕМ!"
Най-отгоре
spudz
ср апр 21 2010, 01:05
Гост
Щом сайта е твой решението да го закриеш си е изцяло твое. Сайта ти е много полезен и е единственото нещо, което информира феновете за отбора. Без него няма да знаем почти нищо и супер много ще съжалявам ако сайта бъде закрит.
Искам да ти кажа само едно - причината поради която го махаш е или неискренна или е просто налудничева. Да махнеш сайт който е нужен на толкова хора защото един човек се чуства унизен е несправедливо към хората, които най-малкото нямат никаква вина за това.
Другото, което искам да знаеш е, че ти няма да спреш ултрасите да правят каквото си искат само защото ще спреш сайта. Ако не е naftata.com ще е друг домейн и друг сайт от други хора които няма да го махнат защото качват клипове на приятелите си в него.
Явно не те интересува факта, че масата фенове ще изгубят връзка с нещата около отбора и щом не желаеш, недей. Иначе браво за добрата работа върху сайта. . .
Най-отгоре
green_boy91
ср апр 21 2010, 01:15
Гост
deleted

[ Редактирано ср апр 21 2010, 10:54 ]
Най-отгоре
funktool
ср апр 21 2010, 01:31
Гост
green_boy91 написа ...

-

аве мега ограничен си ве, как може не те ли е срам?! бахти димчо много си празен!

[ Редактирано ср апр 21 2010, 10:55 ]
Най-отгоре
ToNkaTaaa
ср апр 21 2010, 01:59
Гост
spudz написа ...

Щом сайта е твой решението да го закриеш си е изцяло твое. Сайта ти е много полезен и е единственото нещо, което информира феновете за отбора. Без него няма да знаем почти нищо и супер много ще съжалявам ако сайта бъде закрит.
Искам да ти кажа само едно - причината поради която го махаш е или неискренна или е просто налудничева. Да махнеш сайт който е нужен на толкова хора защото един човек се чуства унизен е несправедливо към хората, които най-малкото нямат никаква вина за това.
Другото, което искам да знаеш е, че ти няма да спреш ултрасите да правят каквото си искат само защото ще спреш сайта. Ако не е naftata.com ще е друг домейн и друг сайт от други хора които няма да го махнат защото качват клипове на приятелите си в него.
Явно не те интересува факта, че масата фенове ще изгубят връзка с нещата около отбора и щом не желаеш, недей. Иначе браво за добрата работа върху сайта. . .

Много точно.В предните си постове исках на кажа точно това.Закриването на сайта не е решаване на проблема.
Най-отгоре
SHEIKH`
ср апр 21 2010, 09:04
Гост
Искам да си изясня нещо:

Значи, аз съм пропуснал този проблем с Алайв.

С него се познавам от 1991 година, някои тука не са били родени.
Не съм гледал т.нар. "клип" и не знам какво скандално, унизително и т.н е правил, какво е правил и така нататък. Не го знам с какво се е унизил или кой как го интепретира, не съм го гледал.

Каквото и да е правил, каквато и сексуална ориентация да има или да провокира мен не ме интересува. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Където си иска. Както си иска.

Това дали някой се дразни на нещо си е напълно нормално за мен. И на мен са ми смешни някои ползватели тука, не приемам тяхното мислене и начин на обличане, на образованието им и техните възгледи, но мен ме инетерсува Нефтохимик - аз затова съм в този сайт.Ползвам и други сайтове- имам си разни интереси, така както и всички тука.

Та въпроса ми е:

Защо бе, Живко, защо се подведе под някакви смешни нападки спрямо Любо? Любо е достатъчно голям, възпитан, с немалък житейски опит и според мен е мъж, който може да се срещне със всеки от тия дето му се смеят и да им каже нещо в очите, пък и дори да се сбие и да го набият?

Не е проблем да се направят и 15 сайта - според мен закриването на този ще доведе до една непоправима грешка във връзка с това, което правим?
За какво по дяволите правим този фенклуб ?

Аз знам, че особено тия от 1488 до 2010, не им пука особено, но смея да твърдя, че без хората, които сме на 30+ години, няма да има организация.

Колкото и псувни да поема, мисля че ще сме доволни да оставим нещо на вас по-младите да го развиете.
Сигурен съм, че от феновете на Нафтата има повече, които ще са доволни да видят 2 посети дръвчета, всместо 2-ма цигани със счупени усти.

Пак питам:

Защо бе, Живко, защо?
Най-отгоре
DENIS
ср апр 21 2010, 09:08
Гост
Да махнеш сайт който е нужен на толкова хора защото един човек се чуства унизен е несправедливо към хората, които най-малкото нямат никаква вина за това.

Най-отгоре
Green Fighters
ср апр 21 2010, 13:37
Гост
Аве ей ти шейх ти си хипер заблудения тип бе.Досега само четях,обаче вече започнаха да ми лазят по нервите тези твои коментари само за скинари,нацисти,14/88.
Тоя алайв като е педал си е негов проблем.Какво общо имат тези хора които визираш?
Има клип..смеят му се.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF