Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
ji
ср апр 21 2010, 15:50

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
пак казвам че решението не е плод на някаква моментна реакция
то е нещо за което си мисля от година ако не и повече и факторите се натрупват от много време
пак повтарям че реално то няма да се отрази на никого от феновете
преди време сменихме адреса на този сайт от fcnaftex.com и проблема беше нулев
има предостатъчно способни хора които могат да направят новия сайт за една седмица
ако е нужно за известен период този адрес ще пренасочва и ще отваря новия сайт
след известно време когато всички вече са наясно с новия сайт вероятно аз ще опитам да активирам отново тази страница с някаква друга насоченост и различни идеи
просто искам да си запазя адреса

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
haemorrhagE
ср апр 21 2010, 15:55
Гост
Живко днес ако влезеш в скайпа пиши моля те !
Най-отгоре
Man-Utd
ср апр 21 2010, 15:56
Гост
видях на балъков охраните бяха пред на ji блока
реших да изчакам и тои слезе заедно с него
незнам какво са правили
Най-отгоре
green_boy91
ср апр 21 2010, 15:57
Гост
"Сигурен съм, че от феновете на Нафтата има повече, които ще са доволни да видят 2 посети дръвчета, всместо 2-ма цигани със счупени усти."
за 10 % може да е така но не и за другите 90 % от агитката ....
Най-отгоре
vaso
ср апр 21 2010, 16:51
Гост
Ми то дотам я докарахме, агитката толкова да намалее че 20те хулигана да са 90% от нея ..
Най-отгоре
haemorrhagE
ср апр 21 2010, 16:59
Гост
До ония ден гледах позитивно на нещата ама вече ставаме смешни ;(
Най-отгоре
Пламенски
ср апр 21 2010, 17:06
Гост
green_boy91 написа ...

"Сигурен съм, че от феновете на Нафтата има повече, които ще са доволни да видят 2 посети дръвчета, всместо 2-ма цигани със счупени усти."
за 10 % може да е така но не и за другите 90 % от агитката ....

Прав си батката!
Днес цял ден правя анализи, та лекинко ще продължа
Всъщност, ако се хванем за думите Fan (person)=fanatical enthusiast or supporter / фанатизиран ентусуаист или превърженик, точно 100% от агитката не би се радвала на засетите дървета.Всички там би следвало да са фанатизирани!
Явно игра на думи! Предполагам , че чичките дето са били на твоята възраст преди 14 години и нагоре те биха се радвали на засетите дървета. Те са обикновени привърженици.
На първият мач се видя, че всичко може да е едно,когато имаме обща цел!
Сега вече нямаме обща цел, защото чичките са си чички и не се бият, не се прекланят над "известни "личности,искат спокойно да си гледат мачовете , да пеят любимите песни и да водят децата си заедно с тях и така лека полека отново едно поколение да израсте с отбора, подкрепят футболисти с по-тъмен цвят на кожата в отбора, мързи ги да навлизат на терена и да искат да се бият със сидиии мъдии и тем подобни....
Феновете пък не ги сдържа на едно място - ровят,карат се, мъжкари са, искат да се покажат, неистово подкрепят отбора си, кланят се на страховити личности и идеали. За тях всяка чичка е мърда и освен да си бърка в носа за нищо не става! Отскоро съвсем взеха да показват своята нерпиязън към част от чичките, не търпят критики .........
Опитаха се те да ни закрият и успяха! Един отбор съществува заради привържениците/феновете си.
Явно ние никога няма да сме едно, както на 16.08.2010 г.

Най-отгоре
kiko
ср апр 21 2010, 18:37
Гост
Така е Пламене! Истинският фен е този, който се налива като смок вдовец на задушница, бие се безразборно с който свари, понякога дори и с неодушевени предмети, когато алкохолът навлиза в тялото като пирон в кисело мялко. Хвърляш бомби в агитката, в която си и ти, които могат най-малкото да те осакатят за цял живот в агитката, в която си и ти! Посел се перчиш на някой, ако се усмихне неправилно и му викаш "Ти май се взе за някой", "Теб не съм те виждал на стадиона" и др. Биеш се в гърдите, че си подгонил футболисти и съдии да ги биеш и благодарение на теб са наказали отбора да не играе домакинските си мачове на стадиона където играе по принцип. Спориш с всеки, че ти си дереш гърлото постоянно, а останалите мълчат и чоплят семки отстрани!
Най-отгоре
diesel
ср апр 21 2010, 19:11
Гост
Имам една огромна молба към JI.Знам че той разполага с много архивни снимки,статии от вестници и стари снимки за Нефтохимик от 60-те,70-те и 80-те години.Аз помня доста неща от 80-те,но и доста съм забравил.А младите изобщо не знаят как е изглеждал нашия клуб,стадион и фенове в миналото.МОЛЯ ТЕ ЖИ,ПОБЛИКУВАЙ ТУК ВСИЧКО КОЕТО ИМАШ КАТО АРХИВ !!!Нека в оставащия ни 1 месец да се накефим като за последно! Защото книгата която всички чакаме-незнам кога ще излезе.Искам пак да си припомня миналото,а и младите да видят Ростислав Грозданов,Симеон Чилибонов,Цонко Симеонов,Асен Асенов,Костадин Демирев,Валентин Иванов,Алекси Желязков,Дражо Стоянов,Димитър Стойчев и т.н.......НОСТАЛГИЯ БАТКА.....МОЛЯ ТЕ !!!
Най-отгоре
dach
ср апр 21 2010, 20:05
Гост
аре още днес го закривай , много се превъзбудиха някои велики фенове
да си правят каквито си искат сайтове, ултрас,хулс, файтърс, хитлер, атака и т.н.
ние ще си спретнем нейде сайт на чичките
няма как да се разберем, нито са ни годините , нито на чикиите
другия вариант е да поиграе метлата и да останат възпитаните потребители в този сайт
за какво направихте толкова модератори като не си вършат работата
тоз бил топ хулиган и няма да му трия мнението и до къде е докарахме
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF