Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Закриване?! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | Явно се е отворила голяма пропаст между нас феновете на Нефтохимик.Аз също съм от чичките на 30+ и понякога си мисля , че това е сблъсък на поколенията.Отивайки на един от мачовете на нафтата , видех как един от зелените "млади ултраси '" запрати бутилка от бира в главата на възрастна циганка която си вървеше по отсрещния тротоар.Не съм фен на циганите но това не можах да го проумея.Идваше ми да обърна колата и да се прибера у дома. | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Mr.GREEN... това не е сблъсък на поколенията, а чиста проба лумпенизация. | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Хора предлагам ви ако има някой сериозен СЕРИОЗЕН за модератор да ми пише лс да се почне да се прави нов саит и да се сложат СЕРИЗНИ модератори дето да трият каквото трябва защото в последно време само караници .. | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | Man-Utd написа ... видях на балъков охраните бяха пред на ji блока реших да изчакам и тои слезе заедно с него незнам какво са правили може балъка да се е опитал да му продава MEGGLE | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Така, може да не се хареса коментара ми, обаче ще го напиша, който е съгласен с мен ок, който не е, няя проблем, все пак всеки има право на мнение. Клипа няма да го коментирам, първо защото не ми е работа, и второ не ме интерисува! Ако Жи иска да затвори сайта, това е негово решение, и негово право, нов сайт винаги може да се направи. Сайтът беше изключително полезен за всеки един от нас, малко или много. Тъпо е да се затваря сайта заради един човек или нещо такова, но пак казвам сайт винаги може да се направи. Въпроса е в друго. Преди 6 месеца пак беше станало нещо и пак всички бяхме наострени един срещу друг, пак се бяхме разделили на малки и големи, на хулигани и фенове. Разберете, че няма как всички да мислим по един начин, да харесваме една музика, всички имаме различни предпочитания и различни интереси, един бил рибар, друг ловец, трети бил геймър, някой бил нацист, друг не, четвърти пък слушал чалга, ок ... няяя проблем, дали ще е метъл, или поп, или джаз, или рап, няма значение, нас ни обединява едно единствено нещо, и то е НЕФТОХИМИК! Единствената причина, за да го има вмомента Нефтохимик сме ние! И ако не загърбим всички тия различия помежду ни къкъв ще е смисъла? Ще заприличаме на един друг отбор,което име няма да визирам! Няма как всички да сме приятели или нещо такова, някои ще са, други не, и така... Въпроса е да подкрепяме отбора, въпреки различията си, защото НЕФТОХИМИК това сме ние! [ Редактирано ср апр 21 2010, 22:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
stoneisland |
| ||
Гост | Жи ти защо обръщаш внимание на празните мнения,там ти е грешката. На комплексирани хора кво им обясняваш бе latino_heat те си знаят тяхната никви компромиси братле и мен много от вас не ми допадат ама се съобразявам нали не съм тръгнал да ви чупа селските муцуни.Заради празните типове страдат културните ултраси и хулигани. И имаите малко уважание към по възрастните!!! | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | днеска цял ден си мисля само за едно нещо... б група .. ясно е че в тая селска дивизия колкото и хора да ходиме нямаше да издържиме дълго ... ако не беше саита сега нямаше да има 500-1000 души на стадиона а 200-400 .. ако не беше саита сега нямаше да има на гостувания 50-100 а 15-25 ... благодарение на саита ни отразяват медиите .. четен е от футболистите .. снимките от мачовете и всичко е тук .. саита е ЕДИНСТВЕНОТО истинско нещо в идеята НЕФТОХИМИК ... е разбирасе и ние феновете ... всеки е с различни идеологии ... тоя е жена оня е мъж третият е хапче четвъртият гега петият е алкохолик шестият е бръсната китара .. стига ве неможe 200-250 човека да сме еднакви в възгледи идеологии ... незнам ... според мен трябва да се гледа напред и да не се обръща внимание на отрицателните емоции .. има ги в всяка агитка ! ... левски , цска и всички по големи агитки в европа се избиват помежду си .. защо и от нас някои да не се ошамарят ? с какво сме по различни от тях? ... не че е хубаво това нещо но ... тоя мразел чалгарите другият скинарите ... еми и аз мразя тия дето неслушат чалга ама не го правя на проблем като някои посетители на форума ... а в съшност 98% от форума знаят всички чалга песни... аз що не знам техно или рап или хаус маниаците ? ... аиде стига леки работи .. загубиме ли форума .. загубили сме битката с шараните и лека по лека умираме... сори за грешките ама неможе всички да пишем без грешки ... | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | Точно за това иде реч. Тука няколко човека се мъчат да си налагат своите си възгледи на всички останали. Нацисти, хулигани, не знам си какви... Като им харесва да са такива - да са такива, но извън стадиона и не в този форум. На стадиона и тук има място само за един възглед, за една идея, едно убеждение - НЕФТОХИМИК. Другите неща тук и на стадиона са чужди. Колкото по-скоро го разберат, толкова по-добре. | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... днеска цял ден си мисля само за едно нещо... б група .. ясно е че в тая селска дивизия колкото и хора да ходиме нямаше да издържиме дълго ... ако не беше саита сега нямаше да има 500-1000 души на стадиона а 200-400 .. ако не беше саита сега нямаше да има на гостувания 50-100 а 15-25 ... благодарение на саита ни отразяват медиите .. четен е от футболистите .. снимките от мачовете и всичко е тук .. саита е ЕДИНСТВЕНОТО истинско нещо в идеята НЕФТОХИМИК ... е разбирасе и ние феновете ... всеки е с различни идеологии ... тоя е жена оня е мъж третият е хапче четвъртият гега петият е алкохолик шестият е бръсната китара .. стига ве неможe 200-250 човека да сме еднакви в възгледи идеологии ... незнам ... според мен трябва да се гледа напред и да не се обръща внимание на отрицателните емоции .. има ги в всяка агитка ! ... левски , цска и всички по големи агитки в европа се избиват помежду си .. защо и от нас някои да не се ошамарят ? с какво сме по различни от тях? ... не че е хубаво това нещо но ... тоя мразел чалгарите другият скинарите ... еми и аз мразя тия дето неслушат чалга ама не го правя на проблем като някои посетители на форума ... а в съшност 98% от форума знаят всички чалга песни... аз що не знам техно или рап или хаус маниаците ? ... аиде стига леки работи .. загубиме ли форума .. загубили сме битката с шараните и лека по лека умираме... сори за грешките ама неможе всички да пишем без грешки ... +1 | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | +1.... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|