Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Закриване?! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Седя, чета и се пуля...И си викам: "Ето до какво води желанието на определени хора да се налагат в комбинация с желанието да изпъкнат на всяка цена на други." Време е преди да търсите вината на другите да потърсите старите си шалове и тениски, пък дано се сетите от кой отбор сте. Завинаги зелени! | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Много неща се казаха няма защо да ги повтарям и аз,но отдавна съм спрял да деля феновете на Нафтата на такива и такива, защото въобще не е моя работа да се бъркам на който и да е. С едни се имам повече с други не, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ -> ВСИЧКИ СМЕ НА СТАДИОНА С ЕДНА ИДЕЯ :) В този иначе хубав форум всеки се опитва да поучава, а има хора, които не спират да го правят, а всъщност зад себе си нямат какъв пример да дадат.. и тогава дразни... Покрай отбора сме видяли доста неща заедно и каквото и да стане няма да спрем да го подкрепяме... Лошото е, че с времето хората свикнаха с naftata.com и с нов сайт ще изслабеем доста с организацията, която определено последно време върви нагоре :) [ Редактирано чт апр 22 2010, 01:00 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | Вероятно Ji вече не иска да бъде свързан със сайт чрез който някой обижда някой друг или го злепоставя.Очевидно това се е случвало преди и като главен админ той усеща че може и утре да се случи.Нормално е Ji да чувства вина , че е допуснал това да се случи и да не иска повече да го допуска.Най лесния начин е да закрие форума..И аз на негово място сигурно щях да направя същото.Може би форума в този му вид не , но поне поне сайта с новините и дата и час на мача щеше да е хубаво ако остане. [ Редактирано чт апр 22 2010, 01:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | MuTHu4aP написа ... днеска цял ден си мисля само за едно нещо... б група .. ясно е че в тая селска дивизия колкото и хора да ходиме нямаше да издържиме дълго ... ако не беше саита сега нямаше да има 500-1000 души на стадиона а 200-400 .. ако не беше саита сега нямаше да има на гостувания 50-100 а 15-25 ... благодарение на саита ни отразяват медиите .. четен е от футболистите .. снимките от мачовете и всичко е тук .. саита е ЕДИНСТВЕНОТО истинско нещо в идеята НЕФТОХИМИК ... е разбирасе и ние феновете ... всеки е с различни идеологии ... тоя е жена оня е мъж третият е хапче четвъртият гега петият е алкохолик шестият е бръсната китара .. стига ве неможe 200-250 човека да сме еднакви в възгледи идеологии ... незнам ... според мен трябва да се гледа напред и да не се обръща внимание на отрицателните емоции .. има ги в всяка агитка ! ... левски , цска и всички по големи агитки в европа се избиват помежду си .. защо и от нас някои да не се ошамарят ? с какво сме по различни от тях? ... не че е хубаво това нещо но ... тоя мразел чалгарите другият скинарите ... еми и аз мразя тия дето неслушат чалга ама не го правя на проблем като някои посетители на форума ... а в съшност 98% от форума знаят всички чалга песни... аз що не знам техно или рап или хаус маниаците ? ... аиде стига леки работи .. загубиме ли форума .. загубили сме битката с шараните и лека по лека умираме... сори за грешките ама неможе всички да пишем без грешки ... Точно! Перфектният пример. Едно от малкото мнения на митницата, с които съм съгласен, но нали за това сме различни. Станахме като говедата д'еба да се делим по сектори. | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | Не бях влизал от няколко дена в сайта, и определено ме заболя, като прочетох че сайта се затваря, а като разбрах, че явно аз съм причината за това ми стана 100 пъти по тъпо. Надявам се, това да не е окончателното решение на Живко. Аз лично съм готов на всякакви компромиси само и само сайта да съществува. Това, че съм решил да не посещавам мачовете на отбора на стадиона или да го правя самосиндикално без да занимавам останалите с моята особа си е лично мое решение и не бива да става причина за закриването на сайта. Решението ми се базира по-скоро на това, че не желая други хора да носят моите негативи. Мен наистина не ми пука, кой какво си мисли за мен ... мисля, че има достатъчно хора, които ме познават достатъчно добре, за да знаят що за човек съм ... хора, които аз съм преценил, че заслужават да ме познават достатъчно добре ... за дргуите, честно казано, просто не ми пука. Не ме интересува и кой какво си мисли, за сексуалната ми ориентация или начините ми на забавление. Ако ме интересуваше, нямаше да си позволя да се излъчвам наживо, знаейки че има достатъчно злобари и комплексари, готови да грабнат "момента на славата". Някак си трудно свързвам понятията "забавление между момче и момиче" и "хомосексуалност", но както казах всеки си има някакво разбиране на живота и може да си го дефинира в каквито си иска граници. Та за тези, които не им се занимава да ми четат всичките глупости, ще синтезирам накратко: Аз не се срамувам, че съм се забавлявал по някакъв си начин и не това е причината за изказването ми, че спирам да посещавам мачовете. Просто група хора изказаха, мнение че се срамуват едва ли не да бъдат част от общност, към която принадлежи, човек като мен (каквото и да означава) и е по-добре аз да се отделя, отколкото да има конфликти и разделения, защото съм сигурен, че има достатъчно хора, които биха ме защитили. Отново се моля на Живко да не затваря сайта, още по-малко пък заради мен. Както шейха каза, аз съм си достатъчно зрял човек, който да може да се грижи за собствените си бакии. Искрено се надявам сайта да продължи съществуването си в този вид редица години наред. Форца Нафта | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | След коментара на АLIVE се надявам Живко да размисли и да направи компромис в името на Нефтохимик и нашето бъдеще.И нов сайт да направим-пак няма всички мнения в него да пращят от интелигентност,и да бъдат написани на висок академичен език.Този сайт е много красив,достъпен и лесен за ползване.Единствения косур който му намирам е че трудно работя с преобразователя(нямам флекс тайп) и ползвам сайта на Бургас24 заради кирилицата-но това не е болка за умиралка.В новия сайт пак ще трябва да се регистрираме на ново,всичко пак от нулата.По-младите ще се ориентират лесно,но пенсиите като мен може и да се откажат ако им се види трудно да се справят с нов тип сайт.Дано този да си остане!!! | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Въпреки, че не знам за какъв клип става въпрос, от всичко написано до тук разбрах, че всички си мислят, че сайтът се закрива заради въпросния клип, а живко се опитва да ни убеди, че не е така. Живко, моля те кажи ни конкретна причина за закриването на сайта. Аз не виждам как сайтът е допринесъл за каквито и да било прояви на насилие и вандализъм. Но дори и да не съм прав не разбирам как изведнъж стигна до такова драматично решение. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | с какво сайта бил допринесъл аве ей прочетете си само жалките егоистични мнения аз не дължа нищо на никой и нямам намерение да се обяснявам мотивите ми са ясни и който има достатъчно желание и акъл ще разбере ако някой си мисли че тук се разиграват някакви театри много се е объркал престанате с жалванията и претенциите за обяснение стягайте се и правете каквото ще правите така че да бъдат нещата както ги искате и спирайте да пишете в този сайт Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | . . [ Редактирано чт апр 22 2010, 21:34 ] | ||
Най-отгоре | | ||
neftochimic |
| ||
Гост | добре бе ji защо не продадеш сайта на някой друг. Така няма да имаш нищо общо с него | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|