Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
diesel
чт апр 22 2010, 21:43
Гост
Работата е ясна! Ами хайде да си хващаме пътя,и кой от където дошъл! Сбогом "naftata.com" !
Най-отгоре
naftabg
чт апр 22 2010, 23:30
Гост
ji написа ...

с какво сайта бил допринесъл
аве ей
прочетете си само жалките егоистични мнения
аз не дължа нищо на никой и нямам намерение да се обяснявам
мотивите ми са ясни и който има достатъчно желание и акъл ще разбере
ако някой си мисли че тук се разиграват някакви театри много се е объркал
престанате с жалванията и претенциите за обяснение
стягайте се и правете каквото ще правите така че да бъдат нещата както ги искате
и спирайте да пишете в този сайт

В такъв случай мисля,че нямаме време за губена,трябва да действаме.Нека някой който знае как става да намери варианти и да се почва,да се обяви какво се иска и да се съберът хора които да помагат.Аз също съм готов да помогна с каквото мога,надявам се и съм сигурен,че няма да съм единствен,а жи поне може да помогне като остави материяла от този сайт и след това се пренасочва към другия!
И не знам вече какво трябва да се случи да спрем да се делим,караме за АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ,90% ОТ КОИТО НЯМАТ ОБЩО С ОТБОРА!Мисля,че е крайно време да почнем да правим нещо за пропагандата на отбора и феновете,да се говори с ръководството и те да помогнат с каквото могат защото положение е много тежко.Шараните 3 пъти поред пълният НАШИЯ стадион и то последните пъти с изпадащия Сливен и средняка Минъор,ще го правят и в останлите мачове до края на сезона!Не казвам,че трябва да падаме до тяхното ниво да раздаваме билети по центъра,да подаряваме коли и тн(не че имаме пари за това),но може да се правят най-различни неща за популязирането на отбора както от нас,така и от ръководството!Но няма да стане когато се отварят теми като АНТИЧАЛГА,спори се на тема музика и идеологиите на определени хора.Докога!?!Трябва ли да оставим просто ей така от самосебе си да потънем в забрана и то заради караници,че някой слушал чалга,а бил нацист,че имало келтски кръстове на оградата,че някой бил на 15,друг на 55 и тн.Така ли ще оставим БУРГАС,града на Нефтохимик да стане син??!!
Най-отгоре
dj_ee3
пт апр 23 2010, 06:00
Гост
Живея в САЩ не можете да си представите колко трудно по интернет се намира инфо за Нефтохимик дори като беше в Б група а сега в В е почти невъзможно ако се закрие този сайт може да се каже че връзката ми с този отбор умира. Не искам това да се случва. Ако някой иска нека да се хванем и да разработим нов сайт. Аз съм правил сайтове и с готови системи както е този и с код така че мога да помогна на бъдещия проект въпроса е че новините трябва някой друг да ги набавя след като аз от САЩ не мога да науча много за отбора ..
Най-отгоре
haemorrhagE
пт апр 23 2010, 06:49
Гост
Днес като се прибера от училище ще започна ако някой пише де ;) Живко го оставете просто така е решил това е точка. Трябва да гледаме на пред ;( :)
Най-отгоре
ultra_nafta_svishtov
пт апр 23 2010, 13:03
Гост
Ако сме проявили ограничено мислене по отношение на ALIVE, май наистина трябва да затоврим сайта за да запазим цялостта на организацията. Иначе с такива приказки рискуваме да стигнем до по-сериозни конфронтации и да станем за смях. Предполагам, че в тази насока мисли и Живко поне мъничко...
Най-отгоре
ultra_nafta_svishtov
пт апр 23 2010, 13:05
Гост
До тук ли искате да стигнем???

-ВРЪЗКА-

Това е на собствения им стадион!!! Някой ще каже, че причината си я бива (убит техен фен на мач със същия отбор), но начина определено не е такъв.

[ Редактирано пт апр 23 2010, 13:21 ]
Най-отгоре
vicente80
пт апр 23 2010, 13:17
Гост
Като иска момчето да го закрива сайта,да го закрива,просто форума беше полезен за вас,като сайт нищо особенно поне за мен,моята идея е да отиде някой при Благо,да му обясни че любимия ви форум се закрива и че просто Нафтата има много фенове които искат да получават повече инфо за отбора,а вие феновете търсите своя форум,а и след като уж има официален сайт,просто трябва да се намери човек да го поддържа,което не вярвам да е много трудно.Не се карайте и не забравяйте кои сте,Нафтата без вас не може и вие без Нафтата също!!!
Най-отгоре
DENIS
пт апр 23 2010, 13:42
Гост
Ако сме проявили ограничено мислене по отношение на ALIVE, май наистина трябва да затоврим сайта за да запазим цялостта на организацията.

УВАЖАВАМ МНЕНИЯТА ТИ АМА ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТОВА Е САМО ЗАКРИВАНЕТО НА САЙТА.
Най-отгоре
n0n4ev
пт апр 23 2010, 14:50
Гост
ultra_nafta_svishtov написа ...

До тук ли искате да стигнем???

-ВРЪЗКА-

Това е на собствения им стадион!!! Някой ще каже, че причината си я бива (убит техен фен на мач със същия отбор), но начина определено не е такъв.

Никаква връзка... Феновете на Широки Брег са хървати, а на Сараево - мюсюлмани. Това е много повече от футбол
Най-отгоре
ToNkaTaaa
пт апр 23 2010, 16:51
Гост
Незнам но официалния сайт стои и никой не го подържа.Само да се намери кой да ни даде права и сме готови
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System