Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нов фен сайт |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Вече е ясно, че този сайт си заминава. Аз нямам никакви идеи как се прави сайт и т.н но: Колко човека са готови да вложат усилие и да направим нов фен сайт? Може ли да се провери какви домейни са свободни и да се реши тука какъв ще е той? Каква сума ще трябва, за да се събере и плати? Моля, само сериозни мнения и без глупости. | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Аз г д разбирам не претендирам с това де .. Иначе за тези който малко разбират предлагам новият сайт да е отново с готова система но този път да е ДЖоомла аз съм си харесал 1 тема вижте я - -ВРЪЗКА- тази с 30 мин преработка ще изглежда просто много яко . Форумът ще е такъв -ВРЪЗКА- но ще е с темата тоест ще е вграден в системата . Другата ми идея е както това ФРБГ ТВ -ВРЪЗКА- да се направи такова и там да се качват след всеки мач клиповете и не само има раздели който ще направим. Всичко това знам как става имам и други идеи, ама има време :) (да се започне от някъде) а за свободни домейни има green-fighters.com - но предпочитам нещо по нормално neftohimik.com - по-добре според мен може да се говори с Живко да ни отстъпи домейна ама не той каза че по нататък може да си направи някакъв сайт на него дайте предложения за др. домейни да видя а и само можете от -ВРЪЗКА- ПРЕДЛАГАМ ПРОСТО АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ОК :) П П : извинявам се за правописа просто бързам [ Редактирано ср апр 21 2010, 21:29 ] | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Действай тогава, трябва се почне от някъде. Други домейни имали, идеята ми да е с името на отбора. Примерно: neftochimic.eu този дали може? | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | свободен е | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | neftohimic.eu е свободен харесва ми :) Но нека да видим какво ще прави Живко защото може и да реши да запази сайта :) незнам а също така трябва и хостинг за сайта но все ще намерим :) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | От преди време си го бях харесал Мисля, че стои готино, "европейско":))))))))))))))))) Пък и това си е нашето име, Ако харесва на доста хора да го мяатме, сега имат думата специалистите:) | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | AAA офтопик вижте какво става по бтв малеееее каква хереография целия стадион вдигнаха тези листчета и стана много яко ... просто евала това се наричат културни хора който може да обичат отбора си но не мразят ... просто евала такава красота .;......... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | и все пак дано Живко да размисли и да си останем завинаги с този сайт ;д | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | На мен ми харесва.Така ще се намира лесно и от по-обикновенни хора.Ако е Green ,или нещо различно ще остане недостъпен за повечето хора.А сега като напишеш в Гугъл "Нефтохимик" и и злиза първо сегашния сайт.Така че хубаво ще е да е neftochimik.eu.....като някой човек напише "нефтохимик" и ще-неще-сайта ще е един от първите които ще му се набие на очи | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | naftata.bg | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|