Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нов фен сайт |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | dizel гугъл дават възможност за добавяне на сайт в системата задават се тагове и излиза в първите места ;) а иначе като се прави сайт се задават тагове това е най-важното при правенето на сайт трябва да са много за да се намира по-лесно :) примерно пише ти тагове : нефтохимик, нафтата, нафта, neftohimik, neftohimic, green, fighters, burgas, и още от рода и тази система чрез която се изгражда сайта има СЕО оптимизация което значи че се вкарва в по-големите търсачки и се разпространява по-лесно ;) нормално е да незнаеш :) затова ти казвам надявам се да съм бил полезен :) ПП - ман утд сега ти видях мнението найстина е много добре обаче в България един домейн .бг струва около 200 лева на година и го зимат само големите компаний защото могат да си го позволят според мен не е нужно да се дават луди пари за нищо ::) виж сам - -ВРЪЗКА- a сега като погледнах цените са намалели но пак не си струва.. 36 EUR = 70.40 BGN [ Редактирано ср апр 21 2010, 22:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | и аз съм за neftochimik.eu ... нека се нахвърлят още няколко предложения и да гласуваме .... | ||
Най-отгоре | | ||
ULTRA |
| ||
Гост | А всъщност как се пише правилно Нефтохимик на латиница, 'щото видях от сичките постове няколко разновидности ? | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- незнам и аз .. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | neftochimic | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Man-Utd написа ... naftata.bg | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Аз също незнам как се прави сайт и форум, но също така мисля, че бързо бих се научил ако има кой да ми обяснява. Та мисълта ми е, че мога да помогна за нов сайт и форум. Колкото и да съм ангажиран винаги ще намирам време за сайта, който ще сплотява феновете на отбора. | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Много ви моля не променяйте цялостната идея която е изградена от толкова време. Фен сайт,без реклами,без глезотии. Всичко което ни трябва е галерия,място за файлове,лесни за навигация новини. Естествено форума е най-важен защото всички мазути имат мнение,и обичат да го изразяват :) @haemorrhagE - Темата на Joomla просто не се връзва според мен. Нека да не променяме печеливша формула от толкова време... [ Редактирано ср апр 21 2010, 22:45 ] | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | Аз пък съм супер песимистично настроен за какъвто и да е нов сайт ,всичко ще умре адски бързо и ще ставаме все по малко и по малко...Благодарение на Живко толкова години въпреки положението в което се намираме НЕФТОХИМИК има все още адски много верни фенове.Благодарение на този сайт все още имаме някакъв глас,накакво развитие като фенове колкото и трудно да е било през последните години.Искрено се надявам ji да си промени мнението защото и аз съм сигурен, че дори и той не иска това. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Малък жокер... не ви трябва Джумла, е107 или нещо подобно... Простичко PHP или дори HTML семпъл сайт с вграден безплатен форум... (колкото искате такива). Може да се помисли и за онлайн чат - за да намалеят поне малко дискусиите във форума от по една дума... После мислете за SEO (не е CEO) и домейни :) Запрятайте ръкави, млади мазутчета... :) [ Редактирано ср апр 21 2010, 23:05 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|