Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нов фен сайт |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | аз предлагам вида на новия сайт подредбата връзките форума домейна начина и принципите на администриране правилата всичко да бъде различно от naftata.com нека да е по-добро по-красиво по-рационално и функционално не копирайте този сайт с домейн .net нека да е едно наистина ново начало по-добро всякаква мотивация от сорта на "да го направим като старото че е по-лесно за всички" е супер глупава направето го коренно различно защото модела тук показа че не се получава добре [ Редактирано чт апр 29 2010, 00:13 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
scarface |
| ||
Гост | според мен името на сайта не трябва да се дублира с името на този нека е нещо различно примерно на мен ultra-nafta.org много ми допадна защо трябва да е naftata ji каза че този сайт ще продължи да съществува но с друга цел което значи че ще има 2 сайта с еднакво име но различен домейн не знам аз така мисля :) | ||
Най-отгоре | | ||
ExtAzz4o |
| ||
Гост | neftochimic.bg или neftochimic.eu ми изглежда най-приемливо и не се повтаря с този. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | ExtAzz4o написа ... neftochimic.bg или neftochimic.eu ми изглежда най-приемливо и не се повтаря с този. и какво става като доста голяма част от хората пишат neftohimik ili neftohimic ??? Името трябва да е задължително кратко, ясно и лесно за писане задължително ! нещо като naftata-zone | ||
Най-отгоре | | ||
nafta hools |
| ||
Гост | ULTRA-NAFTA.ORG !!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | nafta hools написа ... ULTRA-NAFTA.ORG !!!!!! +1 ей тва е! :) | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | nafta hools написа ... ULTRA-NAFTA.ORG !!!!!! +1 | ||
Най-отгоре | | ||
drebniabs |
| ||
Гост | strannika написа ... nafta hools написа ... ULTRA-NAFTA.ORG !!!!!! +1 +1 да това е добре защото саита все пак ще е за феновете... ultra | ||
Най-отгоре | | ||
spudz |
| ||
Гост | звучи супер | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | sn написа ... ExtAzz4o написа ... neftochimic.bg или neftochimic.eu ми изглежда най-приемливо и не се повтаря с този. и какво става като доста голяма част от хората пишат neftohimik ili neftohimic ??? Името трябва да е задължително кратко, ясно и лесно за писане задължително ! нещо като naftata-zone Трябва да възродим името Нефтохимик,всички да се сетят че съществува, а не да говорят за нафтекс ;) burgas63.org сега ми дойде на ъкъла rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|