Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Пламенски
чт апр 22 2010, 09:07
Гост
Аз не разбирам от сайтове,майтове но мисля, че домейн .bg ще подхожда най-много. Някой беше писъл по горе naftata.bg.
OK струва пари - събират се. За другото не съм наясно.
Формата на сайта на клуба ми харесва много.
ИЛи пък 1962.com

[ Редактирано чт апр 22 2010, 09:36 ]
Най-отгоре
stisho
чт апр 22 2010, 11:43
Гост
ИЛи пък 1962.com ... името не може да започва с цифра ..... работата за направата на сайт с форум галерия и т.н е много трудоемка ....да се изпипа като хората и да не създава проблеми ще трябват поне 1-2 месеца ..... Защо трябва да почваме отново от нулата ..... промяната трябва да дойде в главите ни ......
Най-отгоре
Пламенски
чт апр 22 2010, 13:37
Гост
stisho написа ...

ИЛи пък 1962.com ... името не може да започва с цифра ..........

.......... я виж!
Най-отгоре
haemorrhagE
чт апр 22 2010, 13:49
Гост
Добре де ама хтмл сайта ще го напиша точно за 2 минути ама това е много проста работа ... нямаш никакви права за редактиране за писане на новини .. аа другото което е форума не трябва да е фрий според мен за да си имаме всички теми дискотирани запазени в майсял база данни и дори да се развали сайта да може да ги вижаме защото при безплатните форуи утре на съдателя им ше му писне да ги даржи и оставяме без форум и без архив с темите ..

На мен ми изгоря момитора и пиша от другаде но все пак кажете какво сте решили незнам .. според мен най-добре джумла може и някоя обикновенна тема .. или отново е107 но това си е мое мнение аз съм почитател на готовите системи защото всичко може да се прави от контролен панел може да се назначават и хора за да пишат новини .. нз :()
Най-отгоре
PETRUCCIANI
чт апр 22 2010, 15:15
Гост
WarKiller написа ...

Малък жокер... не ви трябва Джумла, е107 или нещо подобно... Простичко PHP или дори HTML семпъл сайт с вграден безплатен форум... (колкото искате такива). Може да се помисли и за онлайн чат - за да намалеят поне малко дискусиите във форума от по една дума...
После мислете за SEO (не е CEO) и домейни :)

Запрятайте ръкави, млади мазутчета... :)

ОК чичо! rfger:) Ама не схващам защо говориш в 3то лице? Не ти се занимава съъ фенсайт на НЕФТОХИМИК ли?
Най-отгоре
WoW
чт апр 22 2010, 17:23
Гост
PETRUCCIANI написа ...

WarKiller написа ...

Малък жокер... не ви трябва Джумла, е107 или нещо подобно... Простичко PHP или дори HTML семпъл сайт с вграден безплатен форум... (колкото искате такива). Може да се помисли и за онлайн чат - за да намалеят поне малко дискусиите във форума от по една дума...
После мислете за SEO (не е CEO) и домейни :)

Запрятайте ръкави, млади мазутчета... :)

ОК чичо! rfger:) Ама не схващам защо говориш в 3то лице? Не ти се занимава съъ фенсайт на НЕФТОХИМИК ли?

Прекалено малък проект му е :)

Най-отгоре
WarKiller
чт апр 22 2010, 18:22
Гост
Така е батка... Всичко е с комерсиална цел вече. Няма ли кинти - въобще не се занимавам...
Ако трябва да сме сериозни... Аз се занимавах доста време в началото на този сайт - време е вече по-младите да направят нещо за всички. :)
Най-отгоре
PETRUCCIANI
чт апр 22 2010, 18:33
Гост
WarKiller написа ...

Така е батка... Всичко е с комерсиална цел вече. Няма ли кинти - въобще не се занимавам...
Ако трябва да сме сериозни... Аз се занимавах доста време в началото на този сайт - време е вече по-младите да направят нещо за всички. :)

No comment! myht:)
Най-отгоре
WarKiller
чт апр 22 2010, 18:51
Гост
Е какво "no comment" пък ти... Много ясно, че се ебавам.
Въпросът е, че за да се получи нещо наистина ново - с това трябва да се заемат хора, които не са участвали в създаването и развитието на този сайт.
Аз поне така ги разбирам нещата и желанието на Живко... няма смисъл да се прави naftata.com две, а нещо ново, чиито правила и посока да се определят от други хора...
Най-отгоре
TojaRaSaN
чт апр 22 2010, 19:13
Гост
нека да изчакаме има един месец и Живко може да си промени решението...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF