Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Фенове :: Фенове |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нов фен сайт |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Аз не разбирам от сайтове,майтове но мисля, че домейн .bg ще подхожда най-много. Някой беше писъл по горе naftata.bg. OK струва пари - събират се. За другото не съм наясно. Формата на сайта на клуба ми харесва много. ИЛи пък 1962.com [ Редактирано чт апр 22 2010, 09:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
stisho |
| ||
Гост | ИЛи пък 1962.com ... името не може да започва с цифра ..... работата за направата на сайт с форум галерия и т.н е много трудоемка ....да се изпипа като хората и да не създава проблеми ще трябват поне 1-2 месеца ..... Защо трябва да почваме отново от нулата ..... промяната трябва да дойде в главите ни ...... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | stisho написа ... ИЛи пък 1962.com ... името не може да започва с цифра .......... .......... я виж! | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Добре де ама хтмл сайта ще го напиша точно за 2 минути ама това е много проста работа ... нямаш никакви права за редактиране за писане на новини .. аа другото което е форума не трябва да е фрий според мен за да си имаме всички теми дискотирани запазени в майсял база данни и дори да се развали сайта да може да ги вижаме защото при безплатните форуи утре на съдателя им ше му писне да ги даржи и оставяме без форум и без архив с темите .. На мен ми изгоря момитора и пиша от другаде но все пак кажете какво сте решили незнам .. според мен най-добре джумла може и някоя обикновенна тема .. или отново е107 но това си е мое мнение аз съм почитател на готовите системи защото всичко може да се прави от контролен панел може да се назначават и хора за да пишат новини .. нз :() | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Малък жокер... не ви трябва Джумла, е107 или нещо подобно... Простичко PHP или дори HTML семпъл сайт с вграден безплатен форум... (колкото искате такива). Може да се помисли и за онлайн чат - за да намалеят поне малко дискусиите във форума от по една дума... После мислете за SEO (не е CEO) и домейни :) Запрятайте ръкави, млади мазутчета... :) ОК чичо! rfger:) Ама не схващам защо говориш в 3то лице? Не ти се занимава съъ фенсайт на НЕФТОХИМИК ли? | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | PETRUCCIANI написа ... WarKiller написа ... Малък жокер... не ви трябва Джумла, е107 или нещо подобно... Простичко PHP или дори HTML семпъл сайт с вграден безплатен форум... (колкото искате такива). Може да се помисли и за онлайн чат - за да намалеят поне малко дискусиите във форума от по една дума... После мислете за SEO (не е CEO) и домейни :) Запрятайте ръкави, млади мазутчета... :) ОК чичо! rfger:) Ама не схващам защо говориш в 3то лице? Не ти се занимава съъ фенсайт на НЕФТОХИМИК ли? Прекалено малък проект му е :) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Така е батка... Всичко е с комерсиална цел вече. Няма ли кинти - въобще не се занимавам... Ако трябва да сме сериозни... Аз се занимавах доста време в началото на този сайт - време е вече по-младите да направят нещо за всички. :) | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Така е батка... Всичко е с комерсиална цел вече. Няма ли кинти - въобще не се занимавам... Ако трябва да сме сериозни... Аз се занимавах доста време в началото на този сайт - време е вече по-младите да направят нещо за всички. :) No comment! myht:) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Е какво "no comment" пък ти... Много ясно, че се ебавам. Въпросът е, че за да се получи нещо наистина ново - с това трябва да се заемат хора, които не са участвали в създаването и развитието на този сайт. Аз поне така ги разбирам нещата и желанието на Живко... няма смисъл да се прави naftata.com две, а нещо ново, чиито правила и посока да се определят от други хора... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | нека да изчакаме има един месец и Живко може да си промени решението... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|