Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Медиите за НАФТАТА |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
23.04.2010 |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | "..........както и многохилядните фенове на нашия отбор." 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Само да вметна, че ръководството не се сети само.... Дано друг път сами се самосезират. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... Само да вметна, че ръководството не се сети само.... Дано друг път сами се самосезират. Стига и ти бе! Трай си, остави ни малко да си помечтаем.Дъртак rfger:) [ Редактирано сб апр 24 2010, 15:05 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Пламенски написа ... WarKiller написа ... Супер. Много велика новина. Накефих се... Ей напроооооо тръпки ме побихааааааа! Кур за смрадливите.................... Само Нафта. Евала.... Много първосигнално отреагирах с мението си . ЦЯл ден мисля над темата и стигнах до извода, че малко не ми се връзва цялата работа. Ръководството подходи изключително несериозно към тези две формации от ден първи. Как да игряят за честа на Нефтохимик,като те определено играят за Камено - виж им екипите само. Толкова ли не можаха да им дадат по една фланелка на Нафтата,макар и обикновенна. Как да се върнат момчетата,които станаха шарани,като трябва да носят фланелката на Камено, а не на любимия Нефтохимик? Все неща,които ме карат да си мисля, че се получава ала "крадецът вика "Дръжте крадеца" | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Това до момента си беше точно школата на Камено,просто се използваше името Нефтохимик за да може поне на документи да имаме школа.Едва сега се започва възраждането и изграждането на школата,то и в самата декларация си го пише... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | преди малко по СКАТ е имало интервю с Жоро Танев .. съобщили са за екскурзията .. също така са казали ,че скоро ще бъде отворен феншопа и някакво кафене ... където да се събираме . Също така подчертал ,че за всяко гостуване искал да бъде уведомяван дали има желаещи да пътуват за да не се повтарят нещата от Варна .. Мисля ,че това са повече от добри новини 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
haemorrhagE |
| ||
Гост | Прекрасни | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | И ако сливен не отпаднат от "А" група, нещата ще са повече от добре | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | сливен може да не, ама локото... не се знае ;д | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | прибирам се снощи от мача пускам телевизора и туп кой се появява, митничаря да ва интервю по СКАТ за спортната площадка et4:) [ Редактирано пн май 03 2010, 10:02 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|