Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът

<< Предишна тема | Следваща тема >>
НЕФТОХИМИК (Бургас) - Розова долина (Казанлък) 28 април, сряда, 17:00 ч
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
strannika
ср апр 28 2010, 21:23
Гост
green_boy91 написа ...

Може доста хора да са имали пречина да не дойдат аз примерно не можах значи идвам само като играем с силни отбори ?

наистина ако имаш основателна причина всичко е точно говоря за хората които казаха че имат да попълват документи и др такива...
Най-отгоре
valjoooo
ср апр 28 2010, 21:27
Гост
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
ToNkaTaaa
ср апр 28 2010, 21:32
Гост
Безплатният Ви трафик за днес е изчерпан.

стига качвайте на тея убити сайтове
Най-отгоре
TojaRaSaN
ср апр 28 2010, 22:38
Гост
сефте..
Най-отгоре
WarKiller
ср апр 28 2010, 23:47
Гост
Тъжното е, че днес поставихме абсолютен антирекорд по посещаемост...
Знам, че е сряда... знам, че хората вече трудно разбират ще има ли мач или не... ще дойде ли съперника или не... но чак пък толкова...
Вече и аз сериозно си мисля, че още един сезон във В група може да е пагубен. Те и в момента противниците ни не виждат смисъл да ни гостуват, а тези като Розова долина си взимат по 10 гола... Просто няма смисъл да сме в тази група - ако има и минимален шанс за Б група трябва да се използва.
Най-отгоре
Пламенски
ср апр 28 2010, 23:53
Гост
WarKiller написа ...

Тъжното е, че днес поставихме абсолютен антирекорд по посещаемост...
Знам, че е сряда... знам, че хората вече трудно разбират ще има ли мач или не... ще дойде ли съперника или не... но чак пък толкова...
Вече и аз сериозно си мисля, че още един сезон във В група може да е пагубен. Те и в момента противниците ни не виждат смисъл да ни гостуват, а тези като Розова долина си взимат по 10 гола... Просто няма смисъл да сме в тази група - ако има и минимален шанс за Б група трябва да се използва.

Това не към нас! Има си ръководство с което според мен не се работи правилно.....А и те нещо мишкуват......
Никаква връзка с тях.Кайне информацион!!!
Най-отгоре
ji
чт апр 29 2010, 00:01

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
аз можех и да дойда за второто полувреме след работа но нещо не ми се занимаваше
за това не е виновно ръководство играчи или ниво на футбола
нещо не се чувтсвам част от тълпата напоследък
това към кого?

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Slimky
чт апр 29 2010, 00:27
Гост
ем това си е за тебе сякаш

сега срещу Загорец в неделя трябва да се пътува и да сме доста ;)
Най-отгоре
ji
чт апр 29 2010, 00:33

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Slimky написа ...

имаш предвид че ниската посещаемост няма нищо общо с моето неходене?

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
naftabg
чт апр 29 2010, 00:45
Гост
ji написа ...

Slimky написа ...

имаш предвид че ниската посещаемост няма нищо общо с моето неходене?

Липсват каквито и да е новини около отбора.Дори и най-обикновени.Например доколкото разбирам е започнало възраждането на школата.Нито 1 новина в нито 1 сайт.А се говореше за някаква масова кампания през март.Е,в събота започва май.Едва ли са говорили за март 2011,макар,че е по вероятно.За този фен шоп се пусна една новнина,че отваря врати след няколко дни и обиколи всички информационни агенции като голямото чудо,но след това ни вест ни кос,а следа от фен шоп никаква.Щяха да се правят разни турнири за популязирането на клуба.От първия мина около месец,да не е и повече,а новини за втори няма.А уж щяха да са няколко.Да не говорим за най-обикновени новинки кой от какво е болен,къде ходил,какво правил и тн.Единственото място освен разните му сайтове за статистики от което се разбра,че има мач беше този сайт.Да не говорим за вестници или телевизии.В допълнение и не играем за нищо и ситуацията е ясна.Не знам какво въобще се учудвате.Ако се продължава така и по-зле ще стане.А наистина ако и другия сезон сме във в група ще е по-зле.Тогава ако от ръководството имат сриозни цели трябва да мачкаме и интригата ще се изгуби някъде октомври месец и после първите 1-2 мача,че ще сме жадни за футбол....
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF