| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Отборът |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| НЕФТОХИМИК (Бургас) - Розова долина (Казанлък) 28 април, сряда, 17:00 ч | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| fly |
| ||
| Гост | искам да ви кажа нещо което мен лично много ме зарадва - днеска бях и на мача в поморие, бях и в долно езерово и видях че нафтата се представя далеч по-добре от финалистите за купата. Просто мястото на отбора не е в тази дивизия - резултатите го показват а и не само те ... играта ни е на много високо ниво | ||
| Най-отгоре | | ||
| Slimky |
| ||
| Гост | е знаеш какво имам предвид ясно е, че си разочарован от някакви неща ji написа ... нещо не ми се занимаваше но такива коментари също много разочароват не ти се занимава да отидеш да гледаш мач на любимия ти отбор ли кво ? не ти вярвам :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| sn |
| ||
| Гост | Можем да поздравим момчетата на терена и да се надяваме този сезон да ни бъде последен във "В" група, а от лятото отново да сме в професионалния футбол. Дано най-после изгрее и слънце над нас. [ Редактирано чт апр 29 2010, 02:17 ] | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | ji написа ... аз можех и да дойда за второто полувреме след работа но нещо не ми се занимаваше за това не е виновно ръководство играчи или ниво на футбола нещо не се чувтсвам част от тълпата напоследък това към кого? Към теб! Защо не се чувстваш част от тълпата? Има причини сигурно... А дали напрежението във въздуха през седмицата е подсказвало, че предстои мач в сряда. Знаел си ти и тълпата,която обикновено не надхвърля 100-150 души Посещаемоста,масовата, се предизвиква именно от напрежението във въздуха. Една ,две приказки през седмицата - ау,Б група ако може,ал бала,школата, яко ,убиваме ги,колим ги.....и щеше да има хора. Ама,както се казава - Явнно не можем да се наддскочим. | ||
| Най-отгоре | | ||
| aa |
| ||
| Гост | Леко полека всички ще забравят Нефтохимик Бургас ! Тези лайна който събев направиха ни пречупиха каточели. Ако Ние сами не покажем на света,че сме още живи няма кой друг. Ясно е ,че нямаме пари, ясно е че нямаме база, Но такъв е живота .Днес може да сме в В утре да сме в Б или А .Така,че ако Ние малкото който останахме не се ли подкрепяме и с помоща на ръководството не вървим напред ВСИЧКО СИ ОТИВА!!! Стига с това деление ! Дръжте се на положение и да подкрепяме отбора , другото само ще дойде! | ||
| Най-отгоре | | ||
| stambetooo |
| ||
| Гост | Мазути, не се делете!!! Не се предаваите точно сега, наи-трудното мина!!! Нека напук на всичко и всички покажем, че НЕФТОХИМИК БУРГАС е жив и ние НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ!!!!!!! не забравяите: И ДА СМЕ ВЪВ "В" И ДА СМЕ В "А", НА ДЪНОТО И НА ВЪРХА, ЗЕЛЕНИ ЩЕ ОСТАНАТ НАШИТЕ СЪРЦА!!!!!!!!! | ||
| Най-отгоре | | ||
| nafta youth again |
| ||
| Гост | сърдити жени сърдити чичковци ... някой хора поставят себе си пред отбораа | ||
| Най-отгоре | | ||
| ji |
| ||
![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | даммм не останаха мъже батка вчера на стадиона можеше човек да преброи всички мъже от региона всичко останало жени Автобуси от автогарите в Бургас | ||
| Най-отгоре | | ||
| Alvarez |
| ||
| Гост | Ние сами започнахме да се делим. А какво ви пука какъв е този до теб на стадиона - всички сме там, за да подкрепяме отбора. Всеки си има убеждения, но те остават на втори план, когато сме се събрали заради отбора. Сега шибаните шарани ни четат и се кефят, че се разбива единството ни, защото те само могат да мечтаят за това, което сме (или по-скоро бяхме доскоро). И ако не престанем с глупостите това, което никой не успя да ни причини ще си го направим сами. Аман от простотии. | ||
| Най-отгоре | | ||
| ji |
| ||
![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | хубаво е да има разделение между мъже и жени за да не стават грешки както и межди поставящи себе си след и пред отбора разделението на цигани и българи поне го оправихме след като няколко циганина се бяха объркали да дойдат на мач беше им обяснено че мястото им не е на стадиона Автобуси от автогарите в Бургас | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|